Black Doctor

KommenttiPentagramm - 21.01.2008

Tässä pukkaa sitä resepti perhoa jota on ilmeisesti jonni verran pyydelty... Tämä on sidottu Kuhmonperhokalastajien lohiperho kurssilla... Laittakaaha kommenttia, vaikka sitä saatiin jo paikallisilta ns.Guruilta...

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 01.02.2008

Kalastusperhoksi todella kelpo pyydys, mutta itse kuitenkin olisin sitonut kurkkuhäkilän pikkuisen lähemmäksi päätä ja samalla kädenliikkeellä kiertänyt viidennen kierroksen kierrettä. Nämä nyt taas ovat vain mielipidekohtaisia seikkoja, joten en halua niistä nostaa sen suurempaa meteliä. Lohelle kelpaa varmasti, sitä olen varma.


KommenttiPentagramm - 01.02.2008

Kiitos kommentista...

Toiselta puolen katsottuna toisella puolella 5 ja tällä kuvaus puolella 4...;)

Kukkkuhäkilä jää väistämättä kauemmas sillä sikki kierretään periaatteessa tavallaan pään päälle eli tuon punaisen silkin alla on tavallaan osa päätä...:D

Laittakaahan kommentteja ja mielipiteitä...


Kommentti-jyke- - 01.02.2008

Tämähän on oikein hyvä. Parhaiten onnistunut tänne lisäämistäsi perhoista.
Pikku virheitä sidonta jäljessä, mutta niin pieniä, että eipä kehtaa edes sanoa...

Ja plussaa hyvästä kuvasta!


KommenttiPentagramm - 01.02.2008

Kiitosta kommentista...

Ite ainakin huomasin että helaan saisi kiinnittää huomiota, kierteen kiertämisessä myös, häkilää hitusen lyhkäsemmäksi ja siipeen ilmavuutta?

Kommentoikeeha!


KommenttiGlenButerol - 01.02.2008 (Muokattu 1.2, 22:17)

Moi santtu!

Itse en ole vielä ainuttakaan virallista reseptiperhoa saanut sidottua, tai näitä klassikoita...aina jokin materiaali uupuu. Tosin Juutuan yö oli kirjan reseptin mukainen, mutta ei alkuperäinen. Tuossa ois materiaalien pituus varmasti riittänyt hieman isompaankin koukkuun? Hyvää jälkeä=) Ja nuita edellä mainittuja asioita panostat niin siinä se on, itellä samoja asioita opiskeltavana, tosin paljon muutakin!


KommenttiPentagramm - 01.02.2008

Ka iltoja!!!

Piti se lisätä tämäki perho ku sai vihdoin ja viimein mahollisuuden sitoa Klassikko...

Mulla ollu sama ongelma ku näemmä sullaki että aina joku materiaali on jäänyt uupumaan, pitänee sitte kaikki rahat kuluttaa näihin materiaaleihin. Yksi ongelma on se, että täällä on tällä hetkellä vain yksi paikallinen liike joka myy perhon sidonta materiaaleja sielläki on suhteellisen huonot materiaalivalikoimat ja vieläpä mukavan hintaiset,että ei aina kiinnosta niillä hinnoilla paljon ostella. Toki olen aina tarpeen vaatiessa tilannu mistpoolilta ja ostellu toisilta paikkakunnilta.

Kiitos kommentista, ainahan löytyy parannettavaa perhossa kuin perhossa tuppaavat sanomaan ;)

Ps. Ei oo sua mesessä ny näkyny, ei olla päästy vaihtelemaan kuulumisia...

Santtu


Kommenttiplayer - 02.02.2008

Eiköhän ne Kuhmolaiset ole ihan todellisia GURUJA, täällä etelässä ollaan yleensä harrastajia.. Siis saat varmasti hyviä neuvoja seurassa.

Hela, olen ottanut tavaksi sitoa helan allekin valkoisella langalla pienen kartion jonka lakkaan ennen helan kiertämistä.
Jatke, sinne kanssa valkoisella langalla kartiointi, riipuen mitä jatke on, mahdollisimman ohut metallin värinen muovitinseli alle. Neon-värinen jatke ei tarvitse välttämättä sitä. Ennen jatkeen kiertoa lakkaan pohjustuksen yhteydessä myös helan.

Nämä kaksi on tässä perhossasi ne viilauksen kohteet. Minusta perhosi on hienosti sidottu muuten (pään koko pyri pienentämään), koukku koko on ilmeisesti alle 1/0 joten sinulla on syytä olla tyytyväinen lopputulokseen. Hyvä perho.


KommenttiPentagramm - 02.02.2008

Kiitosta Petrille nasevasta kommentista ja vinkeistä...

Saa niitä kommentteja ihan rohkeasti laittaa tulemahan, siitä vaan kommentoimaan, mukava niitä on lukea ja katella sekä ottaa oppia!


Kommenttiborsse - 03.02.2008

Heittoperhoksi ihan hyvä tyyneen virtaan. Yleisperho, jota kannattaa kokeilla kelillä kuin kelillä. Päätä tuossa on hiukan moitittu, mutta eihän se muuten ole iso kuin paksuudeltaan (vai onko), nimittäin sitoja on halunnut tehdä normaalin pään ja lisäksi tuon punaisen iskupisteen, niin kuin tähän perhoon kuuluukin.
Mallin mukaisesti lähdemme tällä perholla kalaan heinäkuussa, jos vesi on normaalia korkeammalla, sen verran tuhti on tuo sidos.


KommenttiPentagramm - 03.02.2008

Kiitosta asiantuntevasta kommentista...

Joo kyllä tuolla päällä kokoa on ihan kiitettävästi, liikaakin, mutta luulempa ettei kalalle tarjottaessa siitä suurempaa haittaa ole vai miten on?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?