Tällainen sovellus. Crestit eivät menneet aivan niin kuin elokuvissa, ja rungossa vähän epätasaisuutta. Mitäs te pidätte?
Tässäpä on haastetta... kun en oikein pidä tuosta korkeasta tippet-siipi tyylistä. Se tässä häiritsee, koukku tyyppi ei oikein sovi tälle perholle.
Sitten ne hyvät uutiset. Hienosti sidottu runko, ei minua pienet epätasaisuudet häiritse. Hyvä pää. Siipikin on tippet:ien osalta rakennettu hienosti. Treenit taimenperhojen kanssa näkyy ja on tuonut sidontajälkeesi lohiperhoissa sellaisen kunnon sitojan otteen.
Näissä tippet-siipisissä melkein jättäisin katteen crest:in pois, silloin voisi lyhentää pyrstöäkin, perho olisi tasapainoisemman näköinen. (muunnos-perhohan se olisi)
Mutta, hienoa sidontajälkeä olet tässä perhossa esittänyt.
Reseptistä, Syrjäsen Lauri neuvoi minua aikoinaan kirjoittamaan reseptin siihen järjestykseen kuin materiaalit kiinnitetään rungolle. Eli, reseptissä järjestys voi olla eri kuin se järjestys missä niitä kierretään paikoilleen.
Tämän tyyppisissä on yleensä käytetty lyhyempi vartista koukkua. Samalla tuo koukun kärjen ja runkolangan välikin on niissä suurempi. Koukku tyyppi mihin tämä on nyt sidottu on enemmän spey-koukku ja matalasiipisille perhoille tarkoitettu. Mutta, tässä perhossa on hienosti sidottuja asioita useita, ne kelpaa esimerkiksi monelle sitojalle.
Kiitos vinkeistä player. Voisitko pistää sellaisen lyhyen nyrkkisäännön koukunvalintaan, kun eivät nämä klassiset säännöt ole oikein hanskassa?
Eki, minä en koe niitä sääntöinä, paras sitoa siten mikä omaan silmää miellyttää.
Spey-koukut on noita pitkä runkoisia, joiden runkolanka on hiukan kaareva. Niissä yleensä matalat siivet on kauniita
Perus lohikoukut on yleensä lyhyemmällä ja suoremmalla runkolangalla. Vaikka Mustad SL53UBL, TMC tai Partridge. Sellaisille koukuille voi sitoa korkeampaa ja korskeampaa siipeä.
Eli yksinkertaisesti, siiven korkeudeksi maksimiksi se 1,5 kertaa koukun rungon ja koukunkärjen välinen mitta, usein matalampi on kuitenkin nätimpi.
Lopulta kuitenkin, paras sitoa oman maun mukaisesti, piti sitten "kriitikot" siitä tai ei.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?