Musta streamer

Kommenttisitoja 92 - 04.02.2008

Puppelipää ei onnistunut kovin hyvin.

Kommentit

KommenttiLampinen' - 09.02.2008

Ohhoh! Sidontajälki aivan mieletöntä, perhossa kaikki sidottu täydellisesti! Aivan mahtava teos!

-JL-


Kommenttiperhohörhö - 09.02.2008

Hienoa sidonta jälkeä! Ainoa mitä muuttaisin olisi pyrstö materiaali. Kani ei ehkä ole pehmeänä mikään paras estämään zonkkerin kiertymistä koukun mutkaan. Puppeli ehkä tosiaan hivenen harva, mutta muoto kohdallaan omaan silmääni. Todella muhkean näköinen zonkkeri!! Mitäs merkkiä ja mistä? Eihän näillä voi olla saamatta kalaa


Kommenttisitoja 92 - 09.02.2008

Kiitoksia kehuista. Tässä on ihan perus kani-zonkeria, ostettu mistpoolista hintaan 2.50 e, tosi halpaa ja hyvää materiaalia.


KommenttiImamar - 09.02.2008 (Muokattu 9.2, 21:45)

Katsotaan nyt pysyykö tällä kertaa viesti minuuttia kauempaa.
Itse en ole huomannut zonkeria käyttäessä mitään erityistä sotkeentumista koukunmutkaan. Joten tarvetta, ainakaan itselläni ei erilliseen pyrstöön ole. Paitsi jos sitten väriä haluaa antaa, kuten ylläolevassa perhossa. Zonkerissa oleva nahka on itsessään jo niin jäykkää että se on riittävä pitämään siiven pois koukunmutkasta, jos ei sitten puhuta extra pitkistä siivistä.
Perhosta. Sikarirunko on hyvän näköinen, kierteetkin näyttävät olevan oikeilla paikoilla. Pääkin on muuten onnistunut , mitä nyt vähän lisää harjaa olisin itse antanut.


KommenttiJuho_K - 10.02.2008

Todella fiksun näköinen peli. Taimen vesillä luulis olevan tapahtumia.


Kommenttijapu - 10.02.2008

Todellakin fiksun näköinen peli. Tätä uittaessa ei taimen voi vastustaa jos se kohalle sattuu.. Sidontajälki tosi hyvä. Eipä tästä moitteita löydy. Jatka samallalailla ja lisää tämmösiä!

-japu-


KommenttiJHK - 10.02.2008

Joo kyllä se taimenelle kelpaa tälläkin sidonta tasolla, serkkupoika tappoi vastaavalla viime kesänä ensimmäisen perhotaimenen kitkajoelta, muistaakseni 2,5kg ainut muutos päähän oli mustan takana räväkkä oranssi tehtynä puppeli tyyliin, musta oli kuitenkin etummaisena.


KommenttiImamar - 11.02.2008

Voi kumpa mullakin olisi ollut eka perhotaimen 2,5kg! :) Noh, Kitkalta. Enpä ihmettele yhtään.
Opin eräältä Kuusamon saamamieheltä kerran hyvän ja kyllä todella oudon, mutta todistetusti toimivan neuvon. Elikkä sitoo ihan samanlaisen perhon mutta peurankarvapäällä, ja kikkahan on siinä että sitä päätä ei leikata juuri ollenkaan. Hieman vaan isompia karvoja pois tieltä. Perhostahan tulee sellainen todella iso päinen. Mutta kummasti se sälli vaan veti kalaa. Ilma oli todella sateinen, joki tulvassa ja synkillä siimoilla mentiin. Ainakin luulisi perhon kyllä näkyvän ja kuuluvan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?