Skater

Tämmönen tuli

Kommenttijopeli - 10.02.2008

Tykkään sitoa häkilän tässä hieman etuviistoon ehkäisten nokalle kaatumista. Häkilähöyhenet sidon siksi vuorotellen eri suuntiin, jotta häkilästä tulisi tiiviimpi pakkaus. Kuvasarjaa tehdessä lipsahti: runkohäkilä tarkoittaa tässä samaa kuin tukihäkilä.

Käytä perhoon mahdollisimman hyvälaatuista kukkoa. Heikompilaatuisillakin pärjää, mutta hyvälaatuisen "vipeltämisominaisuudet" ja kelluvuus ovat omaa luokkaansa. Tässä käytin Metzin 1. luokkaa.

Kommentit

KommenttiImamar - 12.02.2008 (Muokattu 12.2, 11:34)

Ihan hyvän näköinen skeitteri. On oikein tukihäkilät ja kaikki. Taatusti toimiva peli, ja ei kannatta unohtaa silikonipohjaista rasvaa ennen kalastusta. Kelluu kuin tauti.
Kuvat vain ovat hieman liian synkkiä että niistä helposti näkisi.. Lisää valoa vaan peliin tai sitten salamaa kehiin. JOs salaman valo tuntuu tekevän liian "valkoiseksi" perhon, eli jos valoa tulee yksinkertaisesti liikaa, johtuen vaikka linssin lyhyestä etäisyydestä perhoon.Niin koittakaa ihmeessä kuvata esim. valkoisten sukkahousujen läpi, ja jos yhdet ei riitä laittakaa toiset siihen salaman eteen. Tämä toimenpide rikkoo ja pehmentää sitä valoa mahdollistaen näin salaman käytön, jos muuten ylivalottuminen on ollut ongelmana.


Kommenttityhjänpyytäjä - 12.02.2008

Nyt olet kyllä melkoisen pörhön lisännyt. Edes tällainen pilkunviilaaja kuten meikäläinen löydä suurempia puutteita sidoksestasi. Tasapainoinen, harmoninen, täyteläinen laatusanoilla ilmaisten.


Kommenttijopeli - 12.02.2008

Kiitos kiitos. Voin ainakin yhden virheen osoittaa: päähän ei ole kauheasti tarkkuutta uhrattu. Itse kun kerkesin jo ajatella, että ihan hyvät kuvat tuli. Täytyypä sitten niihinkin tulevaisuudessa enemmän panostaa.


KommenttiImamar - 12.02.2008

JOPELI laita ihmeessä taustaksi aina vaaleampi kuin itse perho. Tai jokin muu mikä saa perhon "pomppaamaan" taustasta, ei uppoomaan sinne. Ja jos haluat alkaa hifistelemään niin taustalle voi myös antaa valoa tarvittaessa pari aukkoa enemmän/vähemmän kuin itse perholle, näin saaden perhon erottumaan todella hyvin taustasta. Myös kohdevalo perhoon takaa ja ylhäältä voi toimia hyvin.


Kommenttijopeli - 12.02.2008

Kaikkea pitää kokeilla. Lampun kanssa leikin ja tuossa tulos. Mielestäni tuo tausta on kuitenkin jollain tapaa tyylikäs. Sidontalankaa ei tietenkään kovin hyvin näe, mutta toivottavasti saatte kuvista jonninmoisen käsityksen mitä on tullut tehtyä :) Kannattaa muuten kiinnittää erityisen hyvin huomiota perhon sitomiseen, sillä ainakin itse vaalin ko. perhoihin sopivia höyheniä enkä halua leikkiä niiden kanssa turhan päiten. Sydämestä ottaa...


KommenttiKalaHullu - 21.06.2008

Kuin laadukasta häkilää olet käyttänyt?


Kommenttijopeli - 12.08.2008

Tuollahan tuo vähän ylempänä jo lukee ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?