Lato Karoliina (muunnos)

Kommenttired killer - 12.02.2008

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 17.02.2008

Kyllä se Jarikin parantaa kuin sika juoksuaan.=)

Ainut pieni(-) mitä löytyy on kai tuo mitä itelleni tapahtuu mallardsiiven kanssa. Eli siitä tulee toispuoleinen eli toinen puoli ei asetu yhtä hyvin mitä toinen puoli.. En tiedä onko tässä niin käynyt, mutta näyttää siltä. Pää on pikkusen lipsahtanu , mutta eiköhän tuohon köyden saa laitettua. Ja sinultahan tulee nimenomaan kalastusperhoja tänne esille.=)

Hyvä perho Jarilta.


Kommenttityhjänpyytäjä - 17.02.2008

Pahoin pelkää, että perho ui kyljellään virtauksessa juuri tuosta siivestä johtuen. Näissä levariperhoissa ei voi perustella siiven kiinnityksessä esiintyviä puutteita kalastusperhoon viitaten. Viime kesänä huomasin, että levysiiven piti olla just suorassa eikä melkein.


KommenttiGlenButerol - 17.02.2008

Totta tyhjänpyytäjä, viittasinkin tähän päähän tuolla kalastusperho-ominaisuudella. Jos katsot tarkkaan kuvakin on otettu hieman alaviistosta mikä myös hämää tuota siipeä, se ei ehkä ole niin paljoa toispuoleinen. Tätä justiin ajattelin toispuoleisuudella että saattaa uida hieman kallellaan.


Kommenttired killer - 17.02.2008

Morjens ja kiitos palautteesta.

tuo siiven asento näyttää kuvassa huonolta johtuen hieman alaviistosta otetusta kuvasta.

Laitoin selvityksen vuoksi tuollaisen siipikuvan kyseisen perhon toiselta puolelta... En epäile yhtään sitä etteikö perhon uinti kärsisi jos levysiipi/siivet olisi kohdallaan. Huomasin viime kesänä levareita uitellessani tämän.

-Jari-


KommenttiEvotec - 29.02.2008

Jos levysiipinen ui kyljellään, niin sitten se siipi harjataan auki ja kokeillaan uudelleen. Jos levysiipi ei toimi, niin viritetään siitä siis sekasiipinen. Ainahan noita joutuu vähän virittämään olosuhteiden ja virtausten mukaan. Joskus tulee jopa sidontapenkistä juuri olosuhteisiin sopiva ottiperhon elkeet näyttävä yksilö.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?