Silver Blue Charm

Asetelmaa pukkaa

KommenttiPentagramm - 24.02.2008

Ajattelin tässä tehdä tälläsen Silver Blue Charmin... Kommentoikaaha että oisko paljo parannettavvaa.

Kommentit

Kommenttikorpikalle - 04.03.2008

Tarvinneeko tuosta mitään parantaa. Päässä on vähän fiilaamisen varaa, mutta sillä ei juuri merkitystä. Kalastava ja hyvän näköinen perho, joka ainakin minun siiman päähän pääsisi.
Runko tasainen, jatke tasainen, siipi istuu paikallaan. Hyvä Pentagram!


KommenttiPentagramm - 04.03.2008

Kiitosta.... Keli suosituksia? Joo tuo pään lakkaus vielä tässä kuvassa vaiheessa...

Vielä yks kysymys... Tietääkö kukaan muuta perhotarvike liikettä Kuopiossa ku Rialinna? Millaiset Valikoimat mahtanee Rialinnassa olla, tänään olis sinne tarkotus mennä ja loput arvaatteki!;)


Kommenttimörkö - 04.03.2008

Joo, ei tos kyllä oikeestaan parannettavaa ole. Mut minkäs kokonen koukku toi mahtaa olla? Alkukauteenhan tämä menee mut keliä e tässä sen tarkemmin rupea arvioimaan kun en mikään ammattilainen ole.


KommenttiPentagramm - 04.03.2008

Se on niinkin suuri kuin 1/0 näköjään jääny reseptistä! Kommenttia kehiiN!


KommenttiProgamer - 04.03.2008

Samfishing on Rialinnan lisäksi, samfisu löytyy keskustan läheltä. Rialinnassa tosin on paljon parempi valikoima mielestäni, hinnatkaan ei ole pahoja. Kyllä sieltä löytää kaiken tarpeellisen


KommenttiKivikko - 04.03.2008

Aika lailla tuon väriseen perhoon (jatke vihertävän keltainen), tosin paljon pienempään, tarttui muutama titti Utsjoessa heinäkuussa yöllä kelin ollessa pimeän tihkusateinen. Kirkas keli, kirkas perho sanotaan...


KommenttiPentagramm - 05.03.2008

Kiitosta vinkistä ja kokemuksesta...

Tosiaan Rialinnassa tuli käytyä ja kaikki(ko) tarpeellinen löytyi johon pennit riittivät... Käymisen arvoinen paikka jossa tulee tulevaisuudessakin vierailtua.;) Kommentoikaaha ihmeessä!

Edit: Missäs lie player luuranna kun ei ole nyt näkyny?:O


Kommenttiplayer - 05.03.2008

Pleikkari meni telomaan rotikka pojan kanssa painiessa kylkiluita.. ja muutenkin pidän kommenttilomaa. Sitten lisäksi on projekti joka vie aikaa sekä mielenkiintoa. Pitäähän sitä "tilaa" muillekin alkaa antamaan..

Mutta kun kerran kaipailit.. Hyvin olet sitonut tuon perhosi, hanhen jättäisin pois tai vaihtaisin sen mallardiksi, siis jos haluaa tuplana siiven sitoa. 4-6 kokoiseen kakshaaraan sopiva perho.


KommenttiPentagramm - 06.03.2008

Moi Player!
"hanhen jättäisin pois tai vaihtaisin sen mallardiksi..." Tarkoitit varmaaan että kalkkunan pois ja halutessa mallard tuplana? Liekköhän tämä liian suureen koukkuun väännetty? Uitto suosituksia?

Kiitos vinkistä!


KommenttiRamses - 06.03.2008

Ihan hyvä, mutta tee muutama pienempään koukkuun, pelaa alkukauden korkean veden jälkeen paremmin. Kannattaa kokeilla myös karvasiipisenä.


KommenttiPentagramm - 06.03.2008

Kiitos tiedosta... Pitänee uittaa kevään taimen rintamalla vaikka sitä karvasiipistä onko itselläsi kokemusta tästä perhosta taimenelle? Kommenttia kommenttia...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?