Simppu

Jeppistä

Kommenttijopeli - 03.03.2008

Osa kolmen koplaa. Yksinkertainen ja peliaikaa saava sidos.

Kommentit

Kommentti[Titti] - 07.03.2008

Jopelilta nättiä settiä taas.

Vieläkin odottelen sitä pinkkiä perhoo sulta tänne :D


KommenttiImamar - 07.03.2008

Hieno simppu.Ihan uutta meigäläiselle toi "häkilän" teko toisesta eri värisestä zonkkerista. Hmm. Tuleepa ainakin kirjava.Ja sellaisiahan osa simpuistakin on. Mainiota sidontaa, ja uutta tekniikkaa (ainakin minulle).
Itse olen nykyään alkanut käyttämään kaikissa muddlerpäisissä perhoissa lyijylankaa pään alla, näin saaden pintasiimallakin ilman lyijyä perhon pinnan alle. Hyvä pikku tekniikka vinkki , minkä opetti Kairijoen "opas" viime kesänä hänen kanssa viikonlopun kalastellessa.


Kommenttijopeli - 07.03.2008

Danke. Toki näitä pitää sitoa myös painotuksella. Ei oo Titti pinkkiä merkandaissia ollu liikkeellä ;) Joo kirjava perhosta tulee, sanoisinko että melko iso iskupiste ;)


KommenttiImamar - 07.03.2008

Heh :)


KommenttiJockey - 07.03.2008

Hienoja sidoksia. Harmi ettei tuota pyytä taida olla saatavilla ihan tavallisissa perholiikkeissa, niin kuin ei muitakaan kotimaisia kanalintuja. Onko tuosta perhosta kokemuksia kuinka kalat on napsineet?


Kommenttikesis - 07.03.2008

jockey,

peltopyytä löytyy mistpoolista (millä voi korvata) ja pyytä löytyy haulikon kanssa metsästä..

kysy, joltain tutulta metsästäjältä.. saat halvalla koko nahan..


Kommenttijopeli - 08.03.2008

Kaikki perhot mitä tänne olen lisännyt ovat kokemuksia vailla. Jos sitä kalastuskokemustakin sais tulevana kesänä kartutettua.

En itsekään metsästä, mutta kun nuo pyyt tahtoo talvella tömähdellä mökin ikkunaan, niin pakkohan ne on sieltä pois kerätä ennen kuin ilvekset kerkee. Mitä olen peltopyyn nahkoja nähnyt, niin ovat ne höyhenet väritykseltään erilaisia kuin "suomipyyn". Pitäisi itsekin ostaa peltopyyn nahka, mutta ei ole vielä raaskinut. Jos pitäisi valita, niin kyllä peltopyy vie voiton.


Kommenttiteehoo - 08.03.2008

Luultavasti sun häkiläzonkeris on ollut ns. crosscut eli poikittain leikattu. Katso linkki http://mistpool.com/product_info.php?cPath=22&products_id=69.
Koukun koko kannattais myös mainita reseptissä.


Kommenttiyhrentähren - 08.03.2008

joo toi peltopyyn nahka on aika ehdoton sidonta hommissa. helsingissä sitä on aika mukavasti saatavilla ja myös värjättyinä. onhan sillä hintaa vähän, mutta kyllä siitä perhojakin muutaman tusinan sitoo. tosiaan hauska idea tuo häkilä. vähän niinku busy man meininkii. nätti!


KommenttiImamar - 09.03.2008

MUTTA varauksella sitten kaikki metsästäjiltä tulleet nahat ja karvat eri laukkuun kuin kaupasta ostetut. NIissä kun tuppaa olemaan ötökkä riski miljoonakertainen jos vähäänkään huonosti on käsitelty. Itselläni on mennyt kaksi kertaa kaikki sidontakamat uusiksi juuri metsästäjiltä tulleiden nahkojen takia.ENää en käytäkkään kuin takuu varmasti hyvin käsiteltyjä nahkoja ja karvoja.
Ensi viikolla saan digikameran minäkin.Pääsee laittamaan kuvia.MAhtavaa! Kuinkakohan pitkä odotusaika on kuvilla btw?


Kommentti[Titti] - 09.03.2008

Riippuu perhosta ja kuvista. Jos molemmat on huippu luokkaa niin pari päivää menee että se tulee näkyviin.


KommenttiImamar - 09.03.2008

Kiitos Titti.OK.


Kommenttiyhrentähren - 10.03.2008

ötököistä pääsee kun täräyttää nahan pakkaseen ennen ku rupee käyttään sitä. pari päivää syväjäässä ni varmasti on kaikki satiaiset kuollu. mutta tarkkana saa olla juu.


Kommenttimarkusa - 24.06.2008

Hyvän näköinen simppu, vaikka luulinkin sitä aluksi kuukkeliksi :) ja onnistui minultakin mielestäni hyvin. Vaikka aloittelija olenkin. Eli kiitos vaan tästä hienosta v.v perhosta. Ihan testiksi tein näistä väreistä, kun ei muita ollut. Kai tuohon häkiläksi ja pyrstöksi oravakin kelpaa? Muuta parannettavaa?


Kommenttijopeli - 19.10.2008

Toki orava käy, tuossapa onkin melko muhkea possaus. Jos jotain parannusehdotusta, niin koukun silmä näyttäisi olevan hieman peitossa. Sen ympäriltä kamaa pois, niin siiman pujottaminenkin käy sutjakkaammin.


Kommenttisamppa.97 - 05.04.2009

Totta puhut jopeli!:D


Kommenttisamppa.97 - 08.02.2010

Hinosti sidottu tuota aijon kokeilla tehä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?