Silver green highlander

Kommenttiperhostelija93 - 17.03.2008

Kattelin vanhoja perhojani ja tämä sattui silmään, muunnos Green highlanderista. Antanut lohia tenolta.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 31.03.2008

G.H.on ehkä eniten muunneltu perho Tenolla.Pekka Heiskanen on varmasti rantalohestajien kärkinimiä niin saalismäärien kuin keskipainonkin suhteen.Perhosi on tyypillinen kesäkuun ja kylmähkön ajan pyydys.Vyö on ehkä isohko,mutta kuka niitä lohen aivoituksia arvaa aina,voi olla silti ihan toimiva.Runkohäkilä näyttää tuuhealta,ehkä neuvoisin puolittamaan,vai horisevatko silmäni?Harvempi häkilöinti elää paremmin ja perho ui varmemmin oikein päin.Kukkoposket saisivat olla pienemmätkin,mutta kokeile silti ensin lohelle,se saattaa sanoa,että aenahan se eno höpäjää ja syö koko perhon;).Näiden suurten gurujen kuten Heiskanenkin on ,pitäisi itse arvioida mallinsa ja antaa käyttösuosituksia,niin osuisi kerralla oikeaan.Outoa olisi,jos lohi ei jossain välissä huolisi perhoasi;)!


Kommenttiperhostelija93 - 31.03.2008

Kiitoksia enolle, se häkilä on kyllä nyt jo puolitettuna, mutta voishan tuo olla harvempi.


KommenttiGlenButerol - 31.03.2008

Tuossahan ei ole muuta vikaa kuin se että perho on penkissä eikä vedessä..Häkilä näyttää tuuhealta mikä johtunee siitä että se on kierretty lyhyelle matkalle.. Hyvä perho lohen eteen vain äkkiä ja on kamppailu valmis, kireitä.


KommenttiImamar - 31.03.2008

Hieno on perho.Lohia odottelee.Runkokin uskallettu tehdä läskiks. Hieno juttu. Täs perhos ei paljoo perussidonnasta oo poiketty. Samat virheet, mutta hyvät lisä efektit. Muutamia pikkujuttuja olisin muuttanut.


Kommenttivilazu - 01.04.2008

Etkö Imamar kehtaisi edes jonkin perhon osalta sivistää meitä niillä pikkujutuillasi, jotka toisin tekisit. Omaan silmääni näyttää erinomaiselta perholta, vaikkakin vyön koko hieman silmiin pistävä onkin. ;)


Kommentti_jk_ - 07.04.2008

Imamar: Voisit vähän kertoa niitä sinun pikkujuttajsi.
Ja voisit samantien sitoa samanlaisen silver green highlanderin ilman perusvirheita ja pikkujuttujesi kanssa. Ei sillä että itse osaisin sitoa paremmin tämmöisen perhon, mutta sinulla sitä taitoa kuuluu riittävän ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?