Nobby

Kommenttiperhostelija93 - 17.03.2008

Nobbya matkii (hunnut unohtu) kommentteja kiitos.

Kommentit

Kommentti-jyke- - 26.03.2008

Oikein komea. Tasainen runko, siivessa ja häkilässä sopivasti tavaraa. Pieni miinus päästä, joka on koukun silmää liian lähellä. Muuten tämä on iloa silmälle...


Kommenttiplayer - 26.03.2008

Sehän on ihan mallikas perho... vaikka niitä huntuja siihen kaipailenkin. Päähän jäi vähänlaisesti tilaa, mutta ei anneta sen häiritä. Muutoin olet onnistunut mainiosti sidonnassa.
Laita aina nimen perään sulkeisiin muunnos-sana jos sidot perhon alkuperäisestä poiketen.
Hunnuiksi tälläisiin perhoihin voisi laitaa vaikka kania, untuvainen karva vaan on syytä yrittää poistaa mahdollisimman tarkoin.


Kommenttiluonto-eno - 26.03.2008

Sama juttu,ne hunnut oikeastaan tekevät Nobbysta Nobbyn.Vanhat jäärät vaativat ennen niitä huntuja moniin ottaviin soutuperhoihin ja en voi kieltää niiden toimivuutta.Itse olen tehnyt ne polypryleenistä(tummanruskea)Nobbyyn,sillä alkup.ohjehan taitaa kehottaa käyttämään nailonkarvaa.Polypropyleeni on hyvää tavaraa myös Kauniskankaan perhoihin,sillä hän suosi keinokuituja perhojensa osissa ja ilmeisellä menestyksellä.Se on muistettava harjata kunnolla auki sitomisen jälkeenkin.Elää hyvin ja säilyttää värinsä.Tuostapa nyt sain kipinän kokeilla fosforoivaa Glo-Brite keinomateriaalia hunnuksi tms. johonkin perhoon...sitä myydään lankana ja polypr.kaltaisena nauhana.Nobby on hyvä perho ja minulla toiminut Maestro Honkavuoren ohjeistuksen mukaisesti silloin kun sataa ja tuulee.Näitä vanhoja perhoja kannattaa aina pitää jemmassa niille vaikeille kaloille.Vaikka perhosi poikkeaa alkuperäisestä,niin eipä hätiä sillä on se silti ilmeeltään sellainen mihin lohi saattaa mieluusti polkaista.Käytöstä en osaa muuta sanoa kuin:Tuulinen,sateinenkin keli kesäkuussa,juhannuslohi mielessä;)


Kommenttiperhostelija93 - 26.03.2008

Kiitoksia kaikille kommentoijille. Se pää tosiaan lipsahti vähän turhan eteen, ja koitampa seuravaan nobbyyn muistaa laittaa ne hunnut.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?