Larva

Kommenttijopeli - 12.04.2008

Simppeli perho, materiaali hieman rajoittaa sitomista tosin. Varvasnahkaa kannattaa liottaa lämpimässä vedessä ennen sitomista sen pehmentämiseksi.

Kommentit

KommenttiDuck - 16.04.2008

Mustan pään olisi ehkä kaivannut, mutta kokonaisuudessaan loistavan näköinen perho.


Kommenttiluonto-eno - 16.04.2008

Monenlaista innovaatiota olen nähnyt sidonnan ihmeellisessä maailmassa,mutta tämä ratkaisu on minulle aivan uusi!Mainiota oivallusta toteutettu luonnonmateriaaleista.Ensimmäisenä minulle tulevat mieleen tästä kilkit,eli ne sellaiset meren pohjalla elävät äyriäisen tapaiset.Meritaimenen kalastuksesta minulla ei ole mitään kokemuksia,mutta ehkä joku kommentoisi,kannattaako tällä sidontamenetelmällä tehdä niille jotain purtavaa?Hienoa ja persoonallista jälkeä tekee Jopelin sidontapenkki;)!


KommenttiPentagramm - 16.04.2008

Ei tähän mitään mustaa päätä kannata sutrata, pilaa vaan vallan mainion kokonaisuuden. Perho on todellakin aidon oloinen ja muutenki hyviä materiaali valintoja käytetty, tästä näkee kuinka voi linnun kaikki ulkokuoren osat hyödyntää ja siinä se sitten on nähkääs mainio kokonaisuus!

Markku, näitäkö tarkoitit kieltämättä yhtäläisyyksiä ei voi välttää? http://www.fimr.fi/fi/tietoa/sanakirja/fi_FI/kilkki/


KommenttiImamar - 16.04.2008

Katoin kaukaa että selkeä katka tullut uusiin perhoihin. Mutta onkin jokin muu. Kyllä yhdennäköisyys tuohon kilkkiin on huikea. Larvaksi on jotenkin vaikeaa tuota mieltää, en tiedä miksi.Varmaan jokin salainen perversioni. Mutta ei kerrota kenellekkään ok?
Hienosti on Jopeli jaksanut askarrella. Mainiota.


Kommenttijopeli - 16.04.2008

Liian monelle tulee mieleen tuosta joku katka, joten saa sitä sitten kai katkaksi kutsua :) Larva tuo miulle kuiteski o.


KommenttiPerho-tommi - 21.02.2009

Niinkuin minun perhoon GlenButerol kommentoi.. Sanon samaa ,että Tykkään erittäin paljon tämäntyylisistä perhoista missä käytetään Suomen luonnosta löytyviä/saatavia materiaaleja.


KommenttiJani- - 20.10.2012

Pakko kysyä, hölmö kun on, että miten tuon nahkan sais mahdollisimman nätisti irti siitä pyyn varpaasta? :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?