Mar lodge (yksinkertaistettu muunnos soutuun)

Kommenttired killer - 14.04.2008

Peruskauraa lohelle... yritin tehdä mahdollisimman yksinkertaisen ja siiveltään läpikuultavan lohelle kelpaavan perhon Tenolle soudettavaksi.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 17.04.2008

Uskoisin että tässä on oikea peli lohelle, kun olosuhteet vain täsmäävät. Hienoa ja tarkkaa sidontaa + mukavan yksinkertainen ja niukka sidos! Heitäpäs toi lohen suupieleen, ja pistä sitten kuva näytille... S-marketin kalatiski ei tälläkertaa kelpaa kalapaikaksi. ;)


Kommenttionnen onkija - 19.04.2008

Rungon värit ovat menneet väärinpäin.Keskellä pitäisi olla musta ja sivuilla hopea,mutta silti ihan kelpo perho.


Kommenttipikkug - 20.04.2008

Ja täällä tämä sama sankari jatkaa samaa linjaa...


Kommenttired killer - 21.04.2008

pikkug: llä on hieman suppea kanta perhonsidontaan. Ei tarvitse katsoa perhoja jos ne eivät miellytä sinun silmääsi... en ole sitonut niitä sinua varten. Jätetään turha vinoilu pois ihan hyvien tapojenkin kannalta. Adminit/raati päättää mitkä perhot näkyville tulevat joten sinulla ei siihen asiaan ole päätösvaltaa, valitettavasti... olisihan rasia silloin täydellinen.

-Jari-


KommenttiJuho_K - 21.04.2008

Pirun hieno muunnos. Tietenki jos vielä häkilän pyörittämällä tekis. Muuten kaikki kohallaan, tykkään!


Kommenttionnen onkija - 21.04.2008

Pikkug mun puolesta voisit painua helvettiin arvostelemasta red killerin perhoja!Jos et pidä hänen perhoistaan niin olisi parempi ettet edes kommentoisi ,niin olisi kaikilla hyvä mieli..Tai sinusta ja sinun ajatusmaailmastasi en tiedä,mutta aika erikoiselta se vaikuttaa.Rauhaa rakkautta ja tasa-arvoa.Tämä viesti voi myös olla esimerkki muillekkin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?