Tumma Tohtori

Kommenttisamooja - 15.05.2008

Tulevalle kaudelle, lähinnä Tenoa varten tehty heitto perho. Kehittävä palaute tervetullutta.

Kommentit

Kommenttiperhostelija93 - 18.05.2008

Aivan mallikas perhohan tämä on. No häkilä ainaski vois olla hiukan pidempi. Ja oravaa on mielestäni liian paljon. Jossain kirjassa oli ohje että:
1. Tee siipi
2. Ota puolet pois
3. ota vieläkin puolet pois ja sinulla on ottiperho tenolle.

Jotenkin noin se meni.

JV


KommenttiEvotec - 18.05.2008

Hyvännäköinenhän tämä on. Ei siinä mitään vikaa ole. Siipi on edellisestä kommentista huolimatta juuri sopivan harva mielestäni. Tosin se erottuu hieman huonosti, koska tausta on samaa materiaalia kuin mitä itse siivestä löytyy. Korjattavaa olisikin lähinnä kuvauksessa, ei perhossa. Noin vinkkinä: kokeile sekoittaa nuo eriväriset karvat ennen kuin kiinnität. Näyttää märkänä melko hyvältä.

Jos pakko on jotain kehitettävää esittää, niin itse olen tottunut tekemään tuon pään melkein kiinni koukun silmukkaan ja hieman enemmän kartiona. Tämä näyttelyperhojen päämalli kun ei anna hyvää alustaa ohjaavalle solmulle.

Kyllä tällä kehtaa lohta narrata. Tenolle varsin ottava peli.


Kommentti-jyke- - 18.05.2008 (Muokattu 18.5, 20:18)

Hiukan mielestäni tuo siipi kaipaisi kyllä pituutta lisää, tuonne pyrstön kärkeen asti ja kurkkuhäkilää tosiaan vähän pidemmäksi.
Hyvän näköinen perhohan tämä on silti.


Kommenttiolof - 19.05.2008

Siiven ja kurkku häkilän välinen mittasuhde on kohdillaan. Jos olisi pitempi siipi niin sitten myös pidempi kurkku. Hyvä perho, tod. toimii hyvin. Mielestäni tuohon koukkuun tuo siipi ei ole yhtään liian tuuhea.


Kommenttihifk rules - 19.05.2008

Tämä ei kuulu aiheeseen, mutta millä busseilla pääsee helsingistä vantaankoskelle?tarvitsisin melko pikaisesti tietoa koska kohta pitäisi lähteä kalaan eikä ole kyytiä, mutta voi toki myöhemminkin informoida asiasta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?