Tere Päde! Kyseiseen perhoon tuli viime kesänä rajuja otteja. Mistä muuten kuulit tosta perhosta ekan kerran? Ja vielä että kalalajeihin ois voinu lisätä että ahven, sillä tuohon se ottaa RAJUSTI, itseäni välillä kiroiluttaa kun tulee ahvenia niitten isojen sijasta
Moi, varmaan Lumpeen ja Pusan Perhonsidonta-kirjasta. Kalalajeihin voisi lisätä ahvenen ja lohen, ihan totta.
Heinä-elokuussa, kun ahvenia siirtyy koskiin, saattaa perhoon paukkua isojakin kyrmyniskoja => papitus, pisto, fileointi ja pannulle, ai että on muuten hyvää.
En tiedä sinusta, mutta majoneesi sopii hel**etin hyvin ainakin paistetun ahvenen ja hauen kanssa.
Kýllá së lohenkin kanssa maistuu.
Taivuttamalla sen kai saa takakenoon Tai nin minä sen teen. Pehmeällä kukolla taitaa onnistua parhaiten. Ja on muuten hieno perho!
Pienenä ainakin toimii. Ja ahvenelle muuten , tuo punainen väri on myrkkyä. Kun koskivesi lämpenee yli 22, niin tulee yleensä ongittua tuota affenata ja säynettä. Tämäkin kyllä pelitttää ihan jees . Hyvä ja perinteinen perho.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?