Kummeli

KommenttiPentagramm - 17.06.2008

Kummeli on vanha suomalainen lohiperho, josta on ajan mittaa hiotunut erillaisia malleja ja muunnelmia.

Kommentit

KommenttiPentagramm - 23.06.2008

Kommenttia, onko tästä pyyntipeliksi?


Kommenttiplayer - 24.06.2008

Jaa'a, tottakai siitä on pyyntipeliksi. Oikein mukavasti olet sitonut Kummelisi. Ei huomauttamista siis, ei toki, nätti on.

Nyt kun sitä tuossa kuvassa katselee tulee mieleen miltä se vaikuttaisi kupari jatkeisena ja kierteisenä. Ei varmaan tehoja pudottaisi.. Miksipä ei hyvää perhoa voisi viritellä muunnosten muodossa.
No, täytyy sitoa kunhan ehtii kokeeksi.


Kommenttikorpikalle - 24.06.2008 (Muokattu 24.6, 19:22)

Nyt on pentagramm menny oikeaan suuntaan sidonnan kanssa :) Kaunis kummeli! Tulee ihan itsetekemät perhot mieleen tästä ;) Pitäis ehkä lisäillä niitä niin huomaisitte yhdennäköisyyden.


KommenttiPentagramm - 24.06.2008

Kiitos jätkät! :) Eteen päin on siitä menty mukavasti mitä katsoo noita 10 kk takaisi töherryksiä, jälki vain kokoajan hiotuu. Millaisissa olosuhteissa Kummelia kannattaa jäämeren kieppeissä uitella?


Kommenttiborsse - 25.06.2008

Pilviset kelit, saa olla sadettakin. Oranssi hälkilä likaiseen veteen, eli silloin kun tulvahuiput on takana ja vesi lähtee laskemaan, jolloin vesi on vielä hiukan sameaa, mutta ei roskaista.


Kommenttiplayer - 25.06.2008

Tulin juuri testireissulta.. tuli viskottua jos minkä mallista perhoa, guttipäistä klassikkoa niin kuin borssen sitomaa Rasputiiniakin.
No, Kymillä oli tulvahuippu, pari taimenta pomppi iloisesti siiman päässä muuta ei sitten tapahtunutkaan. Pari lohen pintakäyntiä keksin niin hyvässä paikassa ettei niihin olisi päässyt käsiksi muuta kuin uimalla.

Tuli tuossa mieleen, tuolta naapurisivustoilta kommentti jossa mietittiin miten vanhat klassikot ui.. ui ne ja vieläpä ihan nätisti. Käyttelin mm kahta harjattua klassikkoa Baron:ia ja Akroyta, tosin niissä siivet ei ollut tauluperhomitoissa. Eivät pyörineet eikä kaatuilleet missään virrassa. Joten tuossa Pentagrammin perhossa ei ainakaan liikaa siipeä ole jos sitä käytetään perhovavan jatkeena.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?