Nallu Puh (muunnos)

Tämmöinen siitä suunnilleen ainakin pitäisi tulla. Koukku nro. 10

Kommenttijepjep - 21.07.2008

Ikinä ei ole Perhorasiassa liikaa Nalleja:)

Kommentit

KommenttiZureiyaa - 01.08.2008

Onpa nätti nallukka ja hyvät opastuksetkin vielä. Mulla on joskus ongelmia saada nallesta siisti kun tekee todella pieniin koukkuihin :/ Kaipa se treenaamalla paranis. Nallukoita ei muutenkaan oo kauheesti tullu sidottua.. Ehkä tästä rohkastuneena vois koittaa taas vaikka näillä sun ohjeilla :)


KommenttiMesikämmen - 01.08.2008

Erittäin kaunista työtä. Toimivan vippaskonstinkin tuominen muiden sitojien tietoon, pelkkää plussaa. Itse olisin käyttänyt aavistuksen lyhyempisiikasta häkilää, ja oranssia sidontalankaa alkuperäisen reseptin mukaan. Niin no siipi tietenkin karhusta, vaikka keinokuidusta saa helpommalla siistimmän siiven. Mutta tämä oma rajoituneisuuteni ja kapeakatseisuuteni ei mitenkään vähennä tämän kuvassa olevan nallen arvoa. Kaunis se on ja takuulla kalastava.


KommenttiHuvila - 01.08.2008

Jep on tosi nätti nallu.Ootko kokeillu tota vippaskonstia karhu siipeen?Itse sidon nallen karhusta ja hylkeestä pörrösemmällä rungolla


Kommenttiperhostelija93 - 01.08.2008

Nätti on. Paitti että alkuperäisessä runko oli Sekoitus 1/3 vaaleanruskeaa jäniksenkarvaa, 1/3 keltaista- ja 1/3 oranssia hylkeenkarvaa.


Kommenttimullomään - 01.08.2008

Mesikämmen ja perhostelija93,

...ja miksiköhän tuossa otsikossa mahtaa lukea "muunnos"?

Tämä muistuttaa jossakin määrin Uusitalon Jussin Green Caddista. Hyväksi todettu väriyhdistelmä!


KommenttiMökkiläinen - 01.08.2008

Mietinkin että laittaakohan joku nallen tänne kun näky olevan lumpeen simosta juttua nalle puh perhoineen Erä lehdessä.. liekkö sitten siitä saatu vaikutteita vai ihan muuten vaan sattunut samaan aikaan.


Kommenttijepjep - 01.08.2008

Vippaskonsti pelittää hyvin karhullakin, kuparissa/metalliwiressä riittää poweria pitämään tavaran takana etuhäkilän kiertämisen tieltä.

Mesikämmen: pari vuotta vanhan ½ Whiting-niskan perhokoon 10-12 "hot-spot":lla paistaa nykyään pelkkä kukon niskanahka, pitänee hommata lisää tota.

Zureiyaa (vaimikäseoli): Kerran tein Puhin nro 20 koukkuun, ja yllättävän hyvin onnistuu. Ilmeisesti tein kuitenkin liian pienen, koska hukkasin sen johonkin, pitää koittaa sitoa uusi joku ilta. Sidontalangan pitää todella olla ohutta, ja koukulle kierretään vain tarpeellinen määrä lankakierroksia.

Tosa liitteenä vielä vähän aikaisempaa tuotantoa:


Kommenttiorion - 01.08.2008

hieno perho ja hienoja myös nuo muut puhit ja wulffit, ei kyllä mitään parannettavaa mun mielestä.
Hyvät ohjeet rohkaisee itsekin yrittämään, vaikka ei omat perhot noin taiteellisia olisikaan :)
sidotko aina kuusi kappaletta perhoja rasiaan kerralla, pitää meinaan itsekin alkaa sitoa perhoa aina vaikka kuus kerralla niin sidonta tehostuu. Aina kun aloittaa sitomisen asenteella nyt sidon kymmenen, tuleekin sidottua vain muutama...


KommenttiJuhaL - 02.08.2008

Syvä kumarrus näistä ohjeista. Juuri tälläisiä kaipaa minunlainen kompurasorminen aloittelijasitoja. Tarkoitan ohjeita joissa kerrotaan myös noita "vippaskonsteja" ja selkeästi on kuvattu mitä tehdään. Monesti ohjeet menee
"kympistä yli niinkuin Finnairin koneet", varsinkin nuo pelkät "reseptit".
Ymmärän toki että kun sitoo niin oppii. Mutta nöyrä kun olen, niin mieluusti opetustakin vastaan otan... :)


Kommenttistupe10 - 02.08.2008

MInulla on#14 koon pintaperhokoukkuja ja nuo näyttää paljon suuremmilta.Miten pitkä toi koukku on mulla on 5mm.


Kommenttired killer - 02.08.2008

stupe10: Reseptissä lukeekin #8-#14 (eli koot neljästätoista kasiin ja kaikki siltä väliltä käy) ja tuo kuvan perho taitaa olla #10, voin olla väärässäkin...


KommenttiZureiyaa - 02.08.2008

Kuvan alla lukee että koukun koko on #10.


Kommenttistupe10 - 02.08.2008

Ohops anteeks en huomannukkaa.12 veikkaisin.


Kommenttired killer - 02.08.2008

no empä itekkään kattonut kuvan tekstiä :)


Kommentti--TePa-- - 04.03.2011

Muuten, jos et halua tuota metallilanka höskää käyttää niin koita venttiili kumia tai mehupillin päätä Sopivankokoiseksi leikattuna, it se opin nämä kursilla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?