Salakka-kani

#6

Kommenttihipsu - 22.07.2008

Yksinkertainen salakka jäljitelmä

Kommentit

Kommenttiperhohuuma - 01.08.2008

juma ku on yksin kertaisesti komia perho...pakko kokeilla...taidan ite lisätä vielä kurkku häkilän...


KommenttiHarri_83 - 01.08.2008

Kannattaa noiden kierteiden kanssa tehdä siten, että:

Kierrä hopea ennen siiven kiinnitystä rungolle, sido siipi eteen kiinni ja kiinnitä siipi runkoon siimakierteellä. Kierrä siima hopea kierteen taakse tai eteen.

Näin voi käyttää paksuakin tinselikierrettä, eikä tarvitse pelätä että kierteen alle jää tuota kaninkarvaa. Monofiili riittää kyllä siiven kiinnitykseen.


Kommenttihipsu - 01.08.2008

-Perhohuuma: Kannattaa kokeilla on yksinkertainen ja toimii,en laittanut kurkkuhäkilää kun alkuperäisessäkään ei ollut, otin mallia kirjasta perhokalastus tekniikat ja sidonta.
-Harri_83: Minun oli kyllä tarkoitus tehdä noin miten sanoit mutta sitoessa perhoa tuo monofiili siima ja hopea kierteen kiertämisjärjestys meni hieman sekaisin. Ja kiitos kommenteista lisääkin saa laittaa :)


Kommenttijuhahujanen - 01.08.2008

Hyvä Hipsu juuri näin.

Ehdottamasti jos on resepti perho, niin jos ei halua tehdä muunnosta, niin on noudatettava alkuperäistä reseptiä. Tämä tulisi myös kommentteja antaessa muistaa. Tosin tällaiset ei niin tunnetut reseptit on hyvä mainita tuossa viestissä. Jos kehittäjä tiedossa, niin se tuohon ylös, niin kansa tietää, että on sidottu jonkun oikea esikuvan mukaan. silloin turha esitella perhoon eri materiaaleja, koska perho sidottu pyrkien noudattamaan alkuperäistä reseptiä.


Kommenttihipsu - 02.08.2008

-Juhahujanen: Ei lukenut kirjassa noita kehittäjiä ym. muutenhan olisin laittanut ne tänne ja en muistanut sanoa että alkuperäisessä salakka-kanissa on runko tehty hopean värisestä chenille tinselistä mutta ei tuo icedubbing siitä paljoa eroa.


Kommenttikesis - 02.08.2008

Hieno ja yksinkertainen sidos!! Täytyy tehdä myös itselle noita..


Kommenttijuhahujanen - 02.08.2008

Niin arvasin kyllä, ettei kirjassa löytynyt (harvoista löytyy).
tosin tuolla lisäys sivussa voisi olla kohta, johon teoksen voisi laittaa, tai laittaa se sitten tuohon kehittäjä kohtaan
(rasiassa voisi tästä luoda jonkinlaisen yhteisen säännön)
Itse sidoshan on perustyökalu taimenelle. Erityisesti Nurmijoella tarjoilisin kevätkesän taimenjahteihin.


KommenttiRonvei - 03.08.2008

Tämä on loistava tykkään tämmöisistä vähätavaraisista perhoista jossa ei ole ylimääräisyyksiä mutta niitä tuntosarvia voi laittaa tietenki jokaperhoon ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?