Lady M

"kirjastotalon puoli"

Kommenttiperhostelija93 - 14.08.2008

Pitkästä aikaa tuli tänne jotain lisättyä:)

Joka sään soutuperho tenolle, ja heittoperho alakönkäälle. Toiminut parhaiten heinä- elokuussa.

Kommentit

Kommenttiplayer - 20.08.2008

Jaha.. Lady M taitaa olla Veli Autin kehittämä. Sidoin siitä reilu vuosi siten oman versioni...tunnetulle lohenkalastajalle. En tiedä onko hän sitä kokeillut.

Aivan hyvin olet tuon sitonut. Se mitä tuossa voisi muuttaa on perhon aloituskohta, tuossa koukussa se olisi (kuvan perhossa) jatkeen puolivälin kohdalla. Yleistäen spey-koukulla rungon aloitus on lähempänä runkolangan suoraa osaa, ainakin perho olisi katsojan silmälle tasapainoisemman näköinen.
En tiedä kävikö sinulla sitoessa mielessä, mutta Lady on paremman näköinen ilman crest katetta siiven päällä. Mutta hyvä näinkín sidottuna.


Kommenttiperhostelija93 - 21.08.2008

Kiitoksia Playerille. Tuosta helasta, niin reseptin kuvassa se alkaa tuosta kohdin, mutta tosiaan spey perhoon verrattuna se on liian takana. Crestiä harkitsin mutta reseeptissä se oli niin lisäsimpä sen nyt kuitenkin.


KommenttiGlenButerol - 21.08.2008 (Muokattu 21.8, 17:03)

Varsin siisti sidos. Luultavasti kuvassa mistä katoit kun sidoit oli suoravartinen koukku? Suoraan koukkuun tämä aloituskohta on ihan oikea, mutta niinkuin player totesi, tähän koukkuun aloituskohtaa pitää viedä eteenpäin, ehkä jopa vyöhönkin asti. Jos Tenolle taikka muille suurlohien joelle menet uittamaan, teeppä hiukan vahvempaan koukkuun. Tämä koukku antaa periksi, mikäli tulee tilanne että siimaa ei pysty antamaan. Tittiä isompi kala kyllä oikaisee siinä tilanteessa tämän koukun. Sellaisia ainakin omat kokemukset. Hyvää sidontaa kuitenkin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?