Devil's Dance (Vaihe-Vaiheelta)

KommenttiJuho_123 - 15.08.2008

Terve!

Pitkästä aikaa taas penkinääressä, sain minä jotain tusautettua ja otin vielä vaiheittain kuvatkin.. Tosin muutamia vaiheita uupuu välistä, eikä ole hirveän "laaja" tuo kuvaamis&selittämis puoli, mutta kuitenkin..

Siipi ei oikeen napsahtanut, mutta muuten menettelee.

Kaikki häkilät sidotaan juurestaan kiinni ja kierretään nurin kurin, että siikaset osoittavat eteenpäin.. Sitten niille näytetään lievää tukistelua ja kuolaa ja paljon..

-Juho-

Kommentit

Kommenttisoininen - 21.08.2008

Oikein hienoa jälkeä taas Juholta. Uskallan luvata, että tämä perho toimii. Itse sidoin hiukan samanlaisen perhon, muttakin putkeen. On pelannut taimenelle ja lohelle hyvin :)! Näitä lisää... ;)


Kommenttihc_flyfisher - 21.08.2008

Hienoa työtä juho. Mainiot ohjeet kuvien kera. Tästä kyllä on helppo oppia sitomaan hieno lohiperho. Minä en ole paljoa dubbaillut tuota silkkiä, mutta hyvältähän se näyttää, joten eikun kokeilemaan heti töiden jälkeen.

hoosee


Kommenttiaki.tormanen - 21.08.2008 (Muokattu 21.8, 19:58)

Enpä ole juhon perhoja vielä uskaltautunut kommentoimaan, mutta hyvältä näyttää :p Ainut mikä minua häiritsee on tuo väli tuossa pään ja häkilän välissä, noh nipo nipo, pikkuseikkoja..

Ainiin, ei juho vaan metallicaa kuuntele?


Kommenttiplayer - 21.08.2008

Jaa'a..taidan olla Juhon perhojen kommentoinnin veteraani...

Toisen tyyppisellä haikarahäkilällä tuo olisi namu, rintahöyhenellä siis. Dubbing on hieno,piste.

Kritiikki-osa. Sama kuin Akilta, häiriköivä haikaran tyvi ja pää.


KommenttiJuho_123 - 21.08.2008 (Muokattu 21.8, 22:05)

Morjensta!

Soinine: Kiitoksia, voipi ollakkin lisää luvassa joskus..

HooSee: Taks, Helppoa tuo silkki on dubata, kokeile ihmeessä ja lisäile tänne rasiaan tuotoksia..

Aki; en minä sinua välttämättä syö, ainakaan nyt..

Tuo haikara on kyllä täyttä paskaa, mutta näillä mennään mitä on.. Tilausta oon tässä suunnittelemassakin, jos butjetin laittas vaikka 150€ kohdalle.. Vakuutan että sisältää myös spey haikaraa ja kukkoa.. :)

Metallicaa? Elähän nyt ihan höpöjä, mistä sää semmosta... :D

Pete: Taidat kyllä olla, mutta hyvä niin! Ainakin yksi varma asiallinen kommentti tiedossa, se helpottaa jo kummasti.. Jos totta puhutaan, niin sinun kommenttia aina tuleekin odoteltua..

Tosi harvaa on tämä haikara, kurkkuun ois kyllä voinut olla tiheämpää mielummin, rungossa mielestäni tuo menee hyvin.. :S No, jos sitä kohta sais uutta..

Jospa tuolla runkomallilla irtoaisi ekstra pojoja FTOTYstä.. :)

Mikä vika päässä? liian pystö? (Typo korjattu)

Kiitoksia teille!

-Juho-


Kommenttiplayer - 22.08.2008

Pää on hyvinkin viimeistelty, mutta tuo haikaran ruoti näkyy pään takana.


Kommenttiaki.tormanen - 22.08.2008

Juho kirjoitti: Metallicaa? Elähän nyt ihan höpöjä, mistä sää semmosta...

Katoos perhon nimestä :D


KommenttiPentagramm - 22.08.2008

Olen katsellut perhoa useaan otteeseen varsinkin tuota perhon päätä, joten rohkenen kysyä sinulta miten siipi kestää takaheitoissa, kun perhossa on noin pieni pää? Silloinhan se kyllä kestää jos laitat useaan otteeseen lakkaa ja väliin sidontalankaa, mutta mitenkäs tässä on?

Toinen asia mihin kiinnitin myös huomiota on juuri tämä kolmas kuva ja sen kuvateksti, ylhäältä päin katsottuna. Tässä olet stripannut häkilän toisen puolen, mutta vinkkinä voin sanoa että saat kestävemmän lopputuloksen aikaan jos saksit häkilän. Nääs kun strippaat siinä samalla myös häkilän ruoto "kärsii" eli ohenee ja samalla myös hajoaa kalansuussa herkemmin. Mutta tämä koskee vain ja ainoastaan kalastus perhoja.

Perhohan on muuten kokonaisuudessaan komean näköinen, mutta mielenkiinnosta piti tuo asia kysyä. Jatka samaan malliin.

Edit. Näillä parilla kritiikillä ajattelin vain perhon parasta, eli saataisiin perholle mahdollisimman pitkä käyttöikä.;)

Santtu


KommenttiJuho_123 - 23.08.2008 (Muokattu 23.8, 00:18)

Iltoja!

Pete: Aivan, aattelin vaan että näätkö jotain muutakin korjattavaa päässä, kuin tuon ruodonretaleen..

Aki: Pakkokait se on myöntää, että "ajoittain" tulee metallicaa kuunneltua.. :) ..taitaapi kaikki paitsi uusin, tuleva albumi olla koneella..

Santtu: Alkuaikoina kun aloittelin sidontaa, yritin tehdä vain siron näköistä päätä.. Pikkuhiljaa kokemus antoi ymmärtää, ettei se pelkästään riitä.. Nykyään sidon perhot niin tiukkaan kuin lanka antaa myöten, mikä on aika hurjasti, jos vain olet koskaan GSPtä kokeillut vetämällä poikki saada, tiedät mistä puhun....8/0llakin tuntuu seitiltä GSPhen verrattuna..

Ei se lakka sitä perhoa kasassa pidä, ja jos pitää, niin olet lirissä. Kertoohan se maalaisjärki kun ajattelee koko harrastuksen nimeä, perhon-_sidonta_.. Ei lakkaus.. Alkuun kylläkin oli oma käsitykseni aika paljon erinlainen, lakkaa tuli tuhrittua paljon ja moneen paikkaan.. Nykyään vedän vaan sen 4kerrosta päähän ja tarvittaessa hieman enemmän. Pikistä pistän aina paljon kun sitä käytän, gutin kiinnityksessä mm tulee imeytettyä äärettömään tiukkaan pakettiin paljon pikistä, jopa niin ettei enää sidontalankaa tunne jostain kohti.. Ja tietysti haukiperhoissa tulee joka materiaalin jälkeen laitettua loraus pikistä, mutta se onkin asia erikseen.. :)

Nykyään pystyn siis käyttämään näitä "hienoja"kin perhoja kalastuksessa, kun sidon ne riittävän vahvalla langalla ja kokemuksen kartuttua myös vahvalla langalla saa sidottua sirojakin perhoja.. Vaikeampaahan se kyllä on, sitä ei käy kieltäminen..

Hyvä että kysyit, itselläni ei olisi kyllä muuten tullut mieleen selostaa tätä..

-Juho-

EDIT: Niin ja tuo puolittaminen unohtui mainita.. Onhan se hauraampaa, mutta menee noinkin, kun on paksu kierre kuten tässä.. Litteän kierteen viereen onkin asia sitten erikseen.. Yhden kalan jälkeen ne kaikki minun perhot jää eläkkeelle, oli rikki tai ei..


KommenttiPentagramm - 23.08.2008

Juu siinä tapauksessa ei ole hätää jos käytät Gsptä, sillä saa kyllä siiven tiukkan:), mutta kiitos sepostuksestasi.:)

Santtu

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?