Pink & White Wooly Bugger

KommenttiPeltopython - 17.08.2008

Kuulemma tehokas väriyhdistelmä. Itse en tosin ole tämmöisiä paljon uitellut. Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen johtuen laiskuudesta ja kehnohkosta kamerasta. Kamera ei ole tarkentanut runkoon kunnolla, mutta toivottavasti siitä selvän saa.

Kommentit

Kommenttisönkkö1 - 21.08.2008

Peruskauraa kirrekone sidontajälki on ihan hyvää,mutta tuohon voisi laittaa isomman kuulan,mutta se on vain minun oma näkemys.


KommenttiPere - 21.08.2008

Todella nätti perho. Varmasti saat kalaa!


Kommenttiaki.tormanen - 21.08.2008

Kerrankin hyvältä näyttävä liitsi. Tämä on kova sana myös etelän meritaimenjoilla :p


KommenttiVision79 - 23.08.2008

Juu todella hienon näkönen liitsi... Itte vaan olen noista kalastus tarkotuksiin menevistä karsinu kaiken ylimääräsen pois, ns. "tehokkuuden lisäämiseksi" eli tarkoitan tällä näiden lyhyttä käyttöikää ainakin omalla kohdallani... Mutta aivan upea tämä sidos kyllä on...


KommenttiPeltopython - 23.08.2008

Kiitoksia kaikille palautteesta! Kyllä itsekin karsin usein kalastusliitseistä "ylimääräiset hienoudet", varsinkin larvastukseen tarkoitetuista tai jos on kiire sitoa. Välttämättähän ei tarvitse muuta kuin marabousta pyrstön ja rungon, mutta eihän semmoisia kehtaa tänne laittaa ;)

Näissä valkoisissa ärsyttää vain se, että niitä ei oikein voi minkään muun väristen perhojen kanssa laittaa samaan rasiaan kuivumaan. Ottaa niin helposti väriä tuo valkoinen marabou.


Kommenttiozzo - 27.08.2008

Pyrstö on kyllä melko pitkä.Itse nyppisin hieman mutta makuasiosta ei voi kiistellä.


KommenttiPeltopython - 27.08.2008

Ozzo, olen tehnyt tähän tarkoituksella noin pitkän pyrstön. Mielestäni se elää vedessä hyvin tuollaisena pitkänä. Ja kalaa näillä pitkäpyrstöisillä on kyllä tullut. Joskus teen kyllä lyhyen (ja vähän harvemman) pyrstön. Pieniin #12 - #14 tykkään tehdä sellaisen wooly bugger marabou -höyhenen kärjestä enkä nypi sitä.

Tässä perhossa on kyllä pyrstö nypitty tasaiseksi, mutta kun se on kuvattu noin pöydän päällä, niin osa pyrstöstä on taipunut pöytää kohti ja muutama siikanen sojottaa eri suuntaan, niin se näyttää epätasaisemmalta kuin se oikeasti on. Mutta kalastuksen kannalta tasaisuudella ei ole väliä, joidenkin mielestä epätasainen pyrstö kalastaa paremmin...

Niin, ja makuasioistahan sitä juuri voikin kiistellä. Kukas hullu nyt faktoista kiistelisi? ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?