Black Doctor

Kommenttisamooja - 19.08.2008

Jos yhdellä perholla pitäis lohestamaan lähteä, oma valinta olisi varmaan Black Doctor. Olen varmaan 6:een eri koukkuun kyseistä perhoa väsännyt, mutta aina palaan tuohon Looppiin. Jotenkin se vain sopii kyseiseen perhoon.

Kommentit

KommenttiImamar - 23.08.2008 (Muokattu 23.8, 12:56)

Kaunis perho.EN yhtään epäilisi jos tällä tulisi kalaakin. Vaikea minun on näitä lohiperhoja sen kummemmin kommentoida koska en niitä juuri itse sido, VIELÄ. KOhta tulee muutto pohjoiseen josta yhdelle suomen parhaista lohijoista on matkaa noin 6 kilsaa.. SIlloin voi alkaa noi lohiperhotkin kiinnostaa pikkasen eri tavalla.. :)


KommenttiGlenButerol - 23.08.2008 (Muokattu 23.8, 13:02)

En puutu sidontaan millään lailla, koska tämä perho nousee asteikollani korkealle. Erittäin komea sidos.. mutta tuo koukku on kyllä hyvä, jos aloitat sidonnan myöhempään. Koukun runko-osa on niin lyhyt että kalan suussa perhosi on entinen samantien. Kala repii koko perhon peräpään rikki ja jos on niin että tämä on ainut perho mikä juuri sillä hetkellä kelpaa ni tee ainakin useampi mukaan. Vaikeaa taas tämä kirjoittaminen , mutta toivottavasti ymmärrät. Jos katsot GlenButerolin "joku maukas" ja siitä kommenttia jossa on lohen runtelema looppi, niin ehkä ymmärrät pointtini. Hienoa sidontaa, lisää näitä ja on oikein että teet näitä useampaan kokoon< joskus se voi olla myös siitä kiinni=)

edit: no ei se nyt niin kauhean lyhyt se runko ole mutta vähän enen hitsausta on hyvä aloittaa näihin=)


Se pitää sitten lähteä ensi kesänä imamarin kanssa joelle..=)


KommenttiImamar - 23.08.2008

JOudut sitten virallisen "Oppi-isän" nimekkeellä toimimaan GB. :)


Kommenttiplayer - 23.08.2008

Hyvä on tämäkin. Taisin viimeksi omiin tohtoreihin sitoa pidemmän siiven. Mutta ei tuossa minun silmin huomautettavaa ole.


Kommenttiolof - 25.08.2008

Minusta kait toi hela on jopa aika edessä verrattuna perinteisiin mittasuhteisiin.. En usko että oikein tehty hela tuosta juuri purskahtaa kalan suussa. Kun toi lame on vissiin helassa small lametta joka kyllä kestää, toisin kuin fine lagartauan jota käytän itse jos helaan tulee jatke. Silloin kannattaa lakata tai vahvastaa jollain muulla tökötillä toi perseen seutu. Hyvä perho, saletisti nykii tuohon. Muutama kaveri on käyttänyt tenolla loopin 2 haaraa soutu perhoissa ja mitä olen niitä nähnyt useiden kalojen jälkeenkin niin ei ole yhdessäkään ollut helan kestävyys ongelmia. Toimii muuten Kitkajoessakin tuon mallinen pyytö..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?