Hot Yellow Emergent

KommenttiPeltopython - 22.08.2008

Yksinkertainen emergent, johon on haettu ottavuutta railakkaan keltaisella värillä. Tavallaan muunnos La Fontainen pupasta. Huntua tässä ei ole, mutta Ice Dub antaa kimallusta.

Kommentit

KommenttiDnm_Dmn - 26.08.2008

Aika nami peruspeho. Yksinkertainen mutta silti näyttävä. Toimii varmasti tummissa vesissä. Kannattaa ehkä tehdä myös versioita, joissa on Ide Dubbia vain vähän mausteena rungossa.


Kommenttitaimen-67 - 26.08.2008

Aika perus kauraa pakko löytyä rasiasta...ja hienosti sidottu perho!


KommenttiPeltopython - 26.08.2008 (Muokattu 26.8, 19:01)

Kiitoksia!

Meinaatko, Dnm_Dmn, että runko Ice Dubista, mutta laihempana ja nyppimättömänä? Voisi kokeilla sellaistakin juu. Tämä versio on tarkoituksella vähän repaleisempi. Tuossa keltaisessa Ice Dubissa on muuten vähän voimakkaampi kimaltelu, kuin kuvassa näyttäisi.


KommenttiDnm_Dmn - 26.08.2008

Ei vaan että lisäät tuota Ice Dubbia vähän esim. antronin sekaan.


KommenttiKompurainen - 27.08.2008

Toi on just tollasena loistava kalastusperho, hienon näköistä sidontajälkeä. Ice dubbinging tekee noista omaan silmään sattuvaisia ja kaloillekin kelpaa. Rasian pakollista peruskauraa todellakin.


KommenttiPeltopython - 27.08.2008 (Muokattu 27.8, 23:42)

Kiitti palautteesta, Kompurainen! Kalastusperhoksi tämä on nimenomaan tarkoitettukin, ja nopeasti sidottavaksi sellaiseksi.


KommenttiHarri_83 - 28.08.2008

Tämähän on kuin Jouko Kedon sidos; Oivalliset ottiperhot kirjasta löytyvä: pintapupa tai jtkn.

Varmasti toimii kimaltavana/vähempi kimaltavana
Tässähän on hieman sama idea kuin ESP:ssä, pintaan nousevan pupan kaasukuplan välähdys!


KommenttiRonvei - 28.08.2008

Tämä täytyy saada ice dub hot pink HARJUKSELLE!!! Somoiten hotpink larvat maistuvat todella hyvin harrille.


KommenttiPeltopython - 28.08.2008

Juuri tuota ajoin takaa Ice Dubin kimalluksella. ESP:ssä hunnun sisään jää ilmakuplia, jotka kimaltelevat, mutta tässä Ice Dub saa hoitaa välähdyspuolen.

Mikä ettei voisi pinkkiäkin kokeilla. Tuo pinkki Ice Dub ei vaan minun mielestäni kimaltele tarpeeksi, mutta jos vaikka vähän fläsää sekaan.


KommenttiImamar - 29.08.2008 (Muokattu 29.8, 23:11)

Tosta ilmakuplasta..
EIkö senkin joku jossain päin maailmaa, joku japanilainen, todistanut pelkäksi mielikuvituksen tuotteeksi. EN nyt muista artikkelia tahi lähdettä, mutta ihan jostain yleisestä lehdestä/sivustolta sen luin.
Muistaako kukaan muu kyseistä juttua? Ihan pätevä kaverikin vielä oli, joku tutkija.
Joutu toteamaan muuten tuon pinkin värin toimivuuden harjuksille männä kesällä kyllä. Mutta ei se paras niistä kolmesta mitä uitin yhtäaikaa ollut. Keltainen nymfi ja Prince vihreillä biotseilla päihitti pinkin varmaan et 20 harrii pinkillä ja loput 70-80 noilla kahella.


KommenttiPeltopython - 29.08.2008

Niin, olen kanssa kuullut tuon suuntaista, ettei oikea pupa mitään ilmakuplia muodostaisi. Paha mennä sanomaan. Laita, Imamar, linkkiä, jos satut joskus löytämään lähteen. Kiinnostaa kyllä lukea. Mutta joka tapauksessa ESP-perhon hunnun sisään jää ilmakuplia, jotka siellä kimaltavat/välähtävät, ja kyseinen perho on toimivaksi todettu. Pääasia, että perhot toimii; muutenhan se on ihan sama, miten tuo oikeasti on. ;)


KommenttiHarri_83 - 30.08.2008

Voihan se olla että vesiperhosien pupien pupanahka joka roikkuu takaruumiista kuoriutuessa tuo sitä välkettä kuoriutuvaan hyönteiseen.

Mutta olipahan niin tai näin niin noi toimivat vallan mainiosti. Esimerkkinä Kerman kosken niska heinäkuussa, heitin Caddista, jonka koukunmutkassa oli 20-30 cm pätkä siimaa ja DSP #14, kyllä jäi mieleen ne roiskahdukset, kun kalat iskivät pinnanalla tulevaan DSP:n. Perhon ruumis oli caddis green ja huntu tan.
Pitää talvella sitoa ko perhoja useammissa väreissä ja vähän eri kokoisina.

PPK:ssa oli joskus ylläolevan sidoksen tapainen sidos nimeltään Flash Gordon, joka oli kuin ESP, paitsi huntu oli sidottu valk/helmiäis winf n fläsästä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?