Turtlesi

Kommenttijopeli - 31.08.2008

TAOFTin puolella olevaan Spey Claven kisaan sitasin ensi kesän haukisessiot mielessä O_o

Kommentit

Kommentti[Titti] - 03.09.2008

Tämä on kyllä edelleenkin MAHTAVA! ;)

Nuntsakut ja kaikki B-)


KommenttiPentagramm - 03.09.2008

Näin on yhdyn titin kommenttiin! Sanotaanko että perhonsidonta on mielikuvitus laji!;)


Kommenttiharristelija - 03.09.2008

Voe ristus, jo toisen kerran jopeli menee yli meikäläisen kipukynnyksen. Ensin meinasin etten kommentoi, mutta kun vielä toisella katsannolla aiheutti pyrskähtelyjä niin en malttanut.

Komea on, niin on ilmeisesti myös sitojansa mielikuvitus :)

Raphael on lainannut Michelangelolta nunchakut ja lähtenyt hakemaan kalaa pitsansa päälle tai sitten kuva vääristää "huivin" värin. :b


KommenttiHuvila - 03.09.2008

Pitsan päälle lisää juustoo. On tosi hieno, lisää tälläsiä


Kommenttitaimen-67 - 03.09.2008

Kuinka pitkään sidoit tuota?On muuten hieno!


KommenttiPentagramm - 03.09.2008 (Muokattu 3.9, 14:26)

Vastaan Jopelin puolesta,"Aikaa kulunut: Aivan liikaa",noin luki Taoftissa! ;)


KommenttiJartza - 03.09.2008

Aivan mahtava innovaation tuote.!!!!
Ja hauen tuntien toimii varmasti !


Kommenttijopeli - 03.09.2008

No kiitos vain :) Tosiaan, tuon huivihomman kyllä kämmäsin, prkle .... Kuten Pentagramm totesikin, niin aikaa kului. Ehkä kahdeksan tuntia, mutta suurin osa oli "vaativaa miettimistä", eihän tuo sinänsä vaikea ole sitoa ;)


Kommenttistupe10 - 03.09.2008

Hieno!!Mutta miten iso toi muuten on ja mitä toi pitsa on?kireitä!


KommenttiDouble_Trouble - 03.09.2008

miten voit sitoo tollasen minä en tajuu :D


Kommenttijopeli - 03.09.2008

Tuohan on tommonen vähän alle vaaksan mittanen. http://www.taoft.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=2806&start=18 Tässä kattava ohje perhoon. Double_Trouble, en minäkään tajua mistä tuo putkahti :)


KommenttiZureiyaa - 04.09.2008

Haha, aika hauska idea ja hyvin toteutettukin :) Enpä olis yhtään yllättyny vaikka hauki tohon nappais.


KommenttiImamar - 04.09.2008

MIkä tän idea on? Tää on jo enemmän askartelua kuin perhonsidontaa. En oo ikinä ymmärtänyt näitä "askarteluperhoja", en kyllä ymmärrä vieläkään.
Hauskahan toi on. Mutta mitä tekemistä tällä on varsinaisen perhonsidonnan kanssa?


Kommenttijopeli - 05.09.2008 (Muokattu 5.9, 15:15)

Pohdipa sitä. Aloita vaikka määrittelemällä askartelu. Vedä tämä nyt kunnolla loppuun ettei jää epäselvyyksiä.


KommenttiImamar - 05.09.2008

EI mitää herneitä nenään. Mä olen vaan sen verran vanhan koulukunnan perhokalastaja että muistan kun joskus 90-luvulla tuli kauppoihin myyntiin jossain halpatuontimaassa tehdyt muoviset perhot. Ihan ötökän näkösii ne oli, mutta jotain ihmeen muovia. Vähän samaa buumia tää inhorealististen perhojen sidonta on mun mielestä. Vanha asia joka on uudestaan vaan nostettu penkille. Toki niitä on hieno katsella ja ihastella. Mutta perhokalastukseen tahi sidontaan ne ei mun mielestä liity. Niille pitäisi kehittää ihan oma kategoria, esim. just "askarteluperhot". Se kuvaa aika hyvin mun mielestä niitä.
Eri asia on sitten selkeästi kalastuksellisia piirteitä omaavat tarkat imitaatiot. Niitä tykkään itsekkin sitoa, Mutta nämä kaiken maailman rautalankaväännökset missä on milloinkin mitä lekasoraa tai pikaliimaa kiloittain ei vaa uppoo muhun.


Kommenttijopeli - 05.09.2008

Toivottavasti et luule, että puujalkatason provosi saisi minut ärtymään. Eivät kaikki ole kiihkoilijoita :) Tykkään vaan sidontalangallani sidoskella rauhassa, toki ainahan sitä voi pikaliimaa lotrata jos ei hermot kestä.

Anna ihmisten sitoa mitä tykkäävät, ei sinun ole pakko tuputtaa omia totuuksiasi. Tällainen turha yritys väännön aloittamisesta, joka koskee puhtaasti henkilökohtaisia mieltymyksiä, vahingoittaa vaan foorumin henkeä. Onneksi on se toinen saitti, johon voi perhoja lisäillä rauhassa.KommenttiImamar - 05.09.2008

ANteeksi vaan.Mutta minulla on myös oikeus ilmaista täällä mielipiteeni. Tämä ei ole provoa ketään kohtaan, vaan minun mielipiteeni tästä uudesta perhonsidonnan haarasta. Johon en selkeästikkään ole mieltynyt. Jos tämän ottaa provova eikä erillisenä mielipiteenä, niin sitten en voi kyllä sille mitään.


Kommenttijopeli - 05.09.2008

Anna olla, sidotaan vaikka perhoja.KommenttiAarne_k - 05.09.2008

Koeta kestää toveri! :D Iteppä näytille tungit...


Kommenttij.a.m - 06.09.2008

Olkoon voima kanssasi . kaikkia ei voi miellyttää etenkään tätä yhtä puritistia. hieno on perho ja tulee varmaan menestymään siinä mihin se on tehty . omani odottelee päivänvaloa popperit oli jo postitettu eli näkee päivänvalon ensiviikolla ja yritetään saada se tännekkin esille aiheuttamaan närää oikeaoppisiin .


KommenttiZorbas - 06.09.2008

Laitatko Imamar malliksi muutamia malliesimerkkejä sieltä sidonnan oikeista haaroista? Profiilistasi ei niitä vielä löydy, vaikka joskus taisit lupailla, jos en ihan väärin muista...


KommenttiImamar - 06.09.2008

EI ole vieläkään digikameraa. 5 megapikselin kännykkäkamera kyllä löytyy, mutta yritin sillä kuvia ottaa niin ei zoomaa tarpeeksi lähelle. Kyllä mä niitä vielä laitan, uskokaa vaan. Muutin just Tornioon ja uuteen kouluun, pitääkin alkaa kyselee jos jollakulla olis digikameraa lainaksi. Niin saatte nähdä vähän miten me nykyiset Torniolaiset sidotaan perhomme.. ;)


Kommentti[Titti] - 07.09.2008

Haha taas se alkaa :^O

Koeta Jopeli kestää kyllä se toisella foorumilla on helpompaa ;)


Kommenttimasi_hast - 07.09.2008 (Muokattu 7.9, 17:47)

Ihme vääntöjä teillä täällä. Perhonsidonta saa olla välillä mielestäni muutakuin kuin tosissaan väännettyjä levysiipiä tai tarkkoja jäljitelmiä, onhan niitä monenlaisia fantasia perhoja, miksei siis tällaisiakin :) Tuo perho ei ole sidontateknisesti mielestäni mikään ihmeellinen mutta hauska ja se on varmasti ollut pääasia tätä perhoa sidottaessa!

Tietysti esille laitetuista perhoista toki pitää kestää kaikenlaiset kommentit, myös arvostelevat, ei kaikki voi olla samaa mieltä ja jos pelkästään halutaan kehuja niin ei kannata perhoja näytellä kuin kavereille ;)

Ja ihan varmasti tuo hauelle maistuu! :)


Kommenttijopeli - 07.09.2008 (Muokattu 7.9, 19:28)

Juuri näin! Rennolla mielellä vaan. Ja eihän tätä edes väännöksi voi kutsua, kun on muita perhojuttuja välillä tarkastellut :)


KommenttiImamar - 08.09.2008 (Muokattu 8.9, 15:46)

Noo tottakai tollasii saa sitoo ei siinä mitää. Hauskoja noi on, kuten sanoin jo. Ja mageita kun on oikein hc aidon näkösii. Mutta itse kun sidon kaikki perhoni kalastukseen, niin en niin välitä moisista vemputuksista.
Just tänään koulussa muuten puhuttiin että erilaiset mielipiteet ovat rikkaus. Puhuttiin tiimityöskentelystä kyllä. Mutta onhan tämäkin jonkinlainen yhteisö.. ;)


Kommenttimarkusa - 10.09.2008

En tiedä mut mua tässä perhossa vaivaa eniten se, et se pitää tota nuntsaa tosta keskeltä kii. Ei se tehoo silppuriin, jos on noin heikko ote.


KommenttiProgamer - 10.09.2008

Se on vaan valmiusasennossa. Tositilanteessa toisesta kapulasta ote ;)


Kommenttijopeli - 10.09.2008

:) Miun piti alunperin laittaa käsi kapulaan kiinni, mutta unehtu. :( Eikä se Silppuri voi käydä tolle, koska muuten sen pitsa tipahtais maahan.


Kommenttiharristelija - 13.09.2008

mitä ihmeen takemistä tällä perholla on inhorealististen ötököiden kanssa?
Sehän on Turtles...TURTLES! jotka kyllä tulivat myös markkinoille 90-luvulla. Varmasti halpamaissa muovista valmistetut ja ratsastivat(skeittasivat) tv-sarjan kautta joka pojan lelulaatikkoon.

Tämä ei nyt ole oikeasti se kohta jossa keskustellaan realististen ja "epärealististen" kalastusperhojen luokkaerosta, ei sitten hyvällä tahdollakaan. Perinteistä ja "vanhasta koulukunnasta" kun puhutaan, niin mennäänkö kenties Bysanttiin vai otetaanko käteen lastuja?
Perinteitä kuuluu ehdottomasti kunnioittaa, joskus jopa noudattaa orjallisesti.
"Yhdeksän jouhta mainitaan sopivana määränä (perukkeeksi) taimenen kalastuksessa" Mennäänkö noilla eväillä vai SIDOTAANKO hienoja, humoristisia haukipoppereita?

Elän siinä luulossa, että tämän kaltaiset keskustelut on perhokalastuksen osalta käyty jo viimeisen kymmenen vuoden aikana niin moneen kertaan ettei enää ole tarpeen. Ihan kaikki "realismi" ei minullekaan uppoa, muovi on muovia ja sitähän suurin osa faunan edustajista taas vastaavasti ei ole, en silti lähde sanomaan mikä on perhonsidontaa ja mikä ei, jos totta puhun niin minun ei pitäisi lähteä sanomaan yhtään mitään.

Huumoriin tuli pipi ja nyt ei kyllä enää laastarikaan auta.

Tämän ja muutaman muun viestin saa tästä ketjusta minun puolestani ampua avaruuteen.

-P


KommenttiMato - 13.09.2008

No en ite kyllä lähtis tunkemaan mitään jouhia perukkeeks.
Minusta on pöljää sitoa aina niitä samoja perhoja samoilla mittakaavoilla ja samoilla materiaaleilla, koska niin ollaan tehty aina. Eihän silloin voi kehittyä mitään uutta...


KommenttiAarne_k - 13.09.2008

Yhdyn edelliseen, mutta en kirjaimellisesti. ;)


Kommenttivilho_ - 04.03.2010

Voe reepokki mikä härdelli:).tuosahan on asennetta.Ei muuta ko kireitä...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?