M-08

Kommenttiborsse - 09.09.2008

Kalakaverille 70-vuotislahjaksi talvella suunnittelema ja kesällä testattu malli. Perhoja Tenolla testissä 7 kpl ja kaloja 12 ylös, lisäksi pari karkuutusta, eli 2 tapahtumaa/perho. Perho suunniteltu tenon mataliin kirkkaisiin vesiin tummalle kivipohjalle, eli olosuhteet tänä kesänä tenolla eivät antaneet perholle mahdollisuutta toimia, koska vesi koko kesän tulvarajoissa ja "likaista". Silti täytyy olla tyytyväinen, koskapa perho näytti heti toimintakykynsä kun vesi hieman kirkastui ja tulva hellitti.

Kommentit

Kommenttiperhonsitoja90 - 13.09.2008

Mukava taas pitkästä aikaa nähdä borssen sitomia perhoja, olen jo ihmetellytkin, että onko guru lopettanut perhojen lisäilyn kokonaan.:D Siivessä on omaan makuuni sopivasti tavaraa, ehkä vielä pari kultafasun siikasta tekisivät terää jos ihmissilmää haluaa miellyttää. Fluoresoiva vihreä on mukava piristysruiske perhon kohtuu luonnollisiin väreihin.

Lisäilehän lisää perhojasi. Näitä kaivataan!


Jaska


PS. Mistä olet hommannut tuota punaista macawia? En ole harmikseni löytänyt sitä vielä mistään perhokaupasta...


KommenttiJuho_123 - 13.09.2008

Päiviä!

Hyvän näköinen pyytö taas Pekalta! Syötävän hyvän näköinen, kun tietää missä sen on aikomus tippua vetehen..

Hyvä, lisää näitä!

Jaska: http://mistpool.com/product_info.php?products_id=230

-Juho-


Kommenttiperhonsitoja90 - 13.09.2008

Oho!Kylläpä sitä on sokea. No, hyvä että löytyy. Pitää kuitenkin ehkä miettiä kaksi kertaa että ostaako, on sen verran kovan hintasta...


Kommenttiborsse - 13.09.2008

Tässäpä perho jota on koeuittaneet sekä rantamiehet, että soutajat ja hyvin tuloksin. Rantamiehille ne muutamat Jaskan kaipaamat kf:n lisäsiikaset on paikallaan, mutta ei soutuperhoon. Seuraavat pari vuotta näyttää iskettiinkö ns. kultasuoneen, elkeet on hyvät. 1:n koukku oli paras, johtuneeko siitä että joessa oli vettä enemmän kuin normaalisti, silti tapahtumia oli 4:n Double Wilsonillakin. Perhosta tein joitakin malleja myöskin sinisillä macaw sarvilla, mutta ei toiminut. Noita sarvia on hiukan kritisoitu sen takia, että ne helposti katkeilee heitettäessä ja kalan suussa, mutta katkenneen tilalle on aika helppo hitsailla aina uudet, sillä näyttää että ne kuuluvat tähän perhoon.


KommenttiGlenButerol - 14.09.2008

Ei voi kuin ihailla Rovaniemen miehen sitojan silmää. Erittäin kaunis perho ja lukemani perusteella erittäin tehokas. Pitää sitoa itselle myös muutama eri kokoinen ja putkeen kans.


Kommenttimörkö - 15.09.2008

Hijaiseksi se vetää. Harvoin näkee näin nättiä lohiperhoa. Perhosta näkee selvästi että mies tietää mitä tekee.Niin ja myös vähän harvinaisempia materiaaleja perhossa käytetty. Tai pitäisikö sanoa harvemmin käytettyjä.
Kyllä se vain tuo borsse kuuluu lohiperho sitojien/kalastajien ehdottomaan eliittiin. Kiitos vain että näytät myös muille kalastajille ja sitojille mihin sitä pitäisi pyrkiä.


Kommenttiplayer - 15.09.2008

Tämä on siitä erikoinen perho että siinä on enemmän sävyjä mitä kuva antaa odottaa. Alkuun ajattelin että tippet olisi voinut olla pidempi, mutta sehän on just tuossa mitassa oikein tähän perhoon. Perustuuko teho tuohon vihreään palkkiin rungolla vai johonkin muuhun. Mar Lodge:n kohdalla se musta palkki hopean keskellä voi olla se jokin. Erikoista ettei kelvannut sinisillä sarvilla, mitenkähän toimisi vihertävän sininen macaw, sellainen missä siikasen toinen puoli on punainen? Vähän harvinaisempi macaw siis.
Tämä ei ole sinulta parasta sidontaa, mutta tässä perhossa on värien ja sävyjen valinnat todella erinomaiset. Hyvä esimerkki kenelle tahansa siitä mistä ottiperho koostuu. Rungon sävyjä on siirretty siipeen ja saatu aikaan tasapainoinen yhdistelmä. Huomioväreinä jatkeen keltainen ja punaiset sarvet, lohen lempiväri oranssikin mukana.
M-08:sta voisi todeta, nimen olevan kohdallaan, oikein hyvä idea sekä sekin ettei kalastavaa perhoa pohjoiseen sidota tuuheaksi.


Kommenttiluonto-eno - 25.11.2008

Löysin tänne pitkästä aikaa ja olisin piipahtanut nopeamminkin jos olisin älynnyt,että pk.netin sivuston myötä tämäkin perhorasia muuttui hieman eri paikkaan.Vasta nyt kävi mielessä,että tämä perho saattaa jo olla täällä.Tuli lupailtua tekijälle,että en huutele siitä mitään ennen kuin hän itse julkaisee.Sain kokeiltavaksi tämän perhon suoraan Maestro Borsselta.Meitä savolaesia oli muitakin Tenolla alkuperäisen mallin kanssa ja kaverini saivat sillä tittiä ja jalkaa.Itselleni kävi yksi karkeamman luokan kala kiinni jo ensimmäisten heittojen aikana ja niin vain kävi,että katkotin toisen kerran elämässäni siiman lohen kanssa.Eka kerta sattui vuosia sitten kun titti räpiköi rantakivillä ja peruke rapsahti solmun pohjukasta.Nyt tähän Borssen malliin ei iskenyt titti!Vastassa oli raakaa voimaa joka vei siimaa kelalta vastustamattomasti ja nopeasti.Välillä tunsin,että siima hankautuu joihinkin pohjaesteisiin(kiviin?)jumittuen vaikka vapa oli pystyssä ja muutenkin pelasin mielestäni ilman kummempia vaikeuksia.Sitäpä riemua ei kauan kestänyt.Siima oli poikki kuin paperinaru.Peruke oli taittunut L-vinkkeliin n.10 cm matkalta,mutta mitään hankausjälkiä siinä ei näkynyt.Sinne meni perho joka odotti talven veteen pääsyä ykkösrasiani ykkösketjussa...Turha on itkeä kaatunutta maitoa.Kävin hakemassa Borssen rasiasta uuden,mutta tulva nousi ym. seliseliselityksistäni johtuen jäivät sitten tapahtumat vähiin niin uudella perholla kuin muillakin malleilla.tämä Borssen perho M-08 tulee epäilemättä tekemään uusia lohimiehiä Tenon ja miksipä ei muidenkin jokien rannoille.Kuten mainitsin,niin kävin Borssen majapaikassa ja täytyy sanoa,että oli ilo päästä katsomaan toinen toistaan upeampia perhoja joita on suunniteltu ajatuksella.Suosittelen ottamaan hänen kommenttinsa perhoista vastaan hyvin opettavaisessa mielessä:)!Ne "kumimacaosarvet" juuri antavat perholle tavallisuudesta poikkeavan ilmeen ja vaikka ne katkeavatkin helposti,niin poiskaan ei nyt enää uskalla jättää.Ja jos lohen suussa hajoaa vaikka koko perho,niin haetannooko tuo mittään;)?Oikein paljon kiitoksia hienosta ja kalastavasta perhosta!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?