Punapuku

KommenttiSamy - 19.09.2008

Tämmöistä pukkasi viikonlopun aikana... En tiedä onko perholla esikuvaa, luultavasti, mutta pääni syövereistä tämmöisen hahmottelin ensi syksyä varten.

Mielestäni perho onnistui kohtuullisen hyvin näin noviisille ja sain luotua siihen soutuperhomaista olemusta. Ehkä siipi olisi voinut olla hieman korkeammalla profiililla, jotta pyrstö pääsisi vapaammin "elämään", tiedä häntä. Jääköön loppu arvioiminen kokeneemmille.

Kommentit

Kommenttiplayer - 27.09.2008

Noviisi tai ei, ihan mainio perhohan tämä on. No, ehkä jatkeen väri tai sävy olisi voinut olla toisenlainen.

Siipi on oikein hyvä noin, joten siinä ei mitään moitteen sijaa. Soutuperhoissa monet sitoo siiven mahdollisimman matalana lähelle runkoa, pyrstö kastuessaan kyllä oikenee ja elää virrassa, ei sen takia siipeä korkeammaksi tarvitse sitoa.
Runko työskentelyssä on tässä perhossa hiukan parannettavaa, se ei kartioidu kohti päätä. Sillä kartioitumisella ei ole mitään sen suurempaa merkitystä muille kuin kriittikoiden silmille. Eli joko kartioitu tai tasavahvuinen runko olisi tavoite. Jos perho sidotaan kalastukseen runkosilkin ei tarvitse olla tasainen, kaikki niissäkin aikanaan, siis sileät pinnat. Kurkkuhäkilä kyllä kannattaisi kiertää paikoilleen jollei ole jotain erityistä syytä käyttää irtosiikasia.
Kierteet on hyvät, sekä väriyhdistelmä perhossa oikein hyvät ja tasapainoiset.

Mutta, ainakin minusta tämä on oiken hyvä kalastusperho, kelpaa muuten taimenellekin.


Kommenttiperhonsitoja90 - 29.09.2008

Nättiä perussidontaa Samyltä.Punaisen oravan jakaisin vielä kahteen eri mittaiseen pätkään.Ihmissilmään on paremman näkönen, kalastusperhossa käy tuollainen siipikin kuin perhossasi on.Siiven tavaramäärä on just eikä melkein.;) Kurkkuhäkilää levittäisin hiukan sivuille.Päähän tarkkuutta.Pyrstö on hieno.

Tämmöstä tällä kertaa:)

Ei kun vaan uutta perhoa väsäämään!


Jaska


Kommenttitunturi 80 - 25.11.2010

Varmasti oikea ärsytysväri taimenelle ja lohelle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?