Perus musta

Kommenttiaki.tormanen - 21.09.2008

Kuva on ehkä vähän kehno, mutta ei anneta sen haitata. Perus suti, jos sinne norjaan pääsis ens kesänä...

Kommentit

Kommenttiplayer - 27.09.2008

Hyvä kalastusperho. Hyväksi sen tekee jo perusväritys ilman suurempia kikkailuja ja hyvä sidonta. Ehkä itse sitoisin helan lähemmäs koukukaarta, runko samalla olisi pidempi, mutta kuitenkin tämä on näinkin sidottuna toimiva ja hyvä. Vaikka perho olisikin musta, se voi toimia ihan yhtä hyvin päivälläkin.


Kommenttimörkö - 29.09.2008

On hyvä perho. Ja hienosti sidottu. Kuvasta saa kyllä selvää sen minkä tarvitsee. Tästä tulee mieleen eräs ison kalan perho joka muuten samanlainen mutta perä punainen silkki ja ei vyötä, pitkällä mustalla karvasiivellä.
Näyttäisi että tuo siipi ei ole ainakaan kokonaan bucktailia vaan alla olisi bucktail ja päällä kettu.
Jos tuo on kokonaan bucktailia niin ota ainakin
2/3 pois.
Toimii myös taimenelle.


Kommenttiperhonsitoja90 - 29.09.2008

Nätti on. Sidonta hyvässä kuosissa.;)Ei korjailemisen varaa. Mitäs minä tässä pitempiä lurittelemaan, ei kun veteen vaan!

Jaska


Kommenttiaki.tormanen - 29.09.2008 (Muokattu 29.9, 20:24)

Kiitoksia kommenteista. Kyllähän nuo mustat perhot toimii päivälläkin, en sitten tiedä miksi laitoin vain ilta/yö. Kyllä tuo on koko siipi buctailia, tosin sitä pehmeintä mahdollista mitä hännän kärjestä löysin. Itse tykkäsin sitoa tuon malliseen koukkuun tuhdin siiven. Lyhyen rungon tein itse asiassa tarkoituksella, sillä se sopii mielestäni hyvin tuhdin siiven kanssa yhteen. Pää on omasta mielestäni hieman epäonnistunut, olis vaan pitänyt käyttää rohkeammin sitä polttoneulaa, lakatakkin olisi voinut toisen kerran.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?