Viritys 1

KommenttiSamy - 01.10.2008

Nousulohelle ajattelin ärsykeperhoa sitoa käyttämällä voimakkaita vastavärejä - punaista ja vihreää.

Tein muutamia variaatioita tästä mallista ja tämä on yksi niistä. Samalla täydensin aurinkoisen ilman valikoimaani. Ensi kesä näyttää, onko siitä mihinkään...


Kommentit

Kommenttiplayer - 02.10.2008

Vaikuttaa toimivalle yhdistelmälle. Perhosi on hyvä esimerkki keskenään sopivista sävyistä. Se onko perhosi tosi ottipeli selviää testaamalla. Sellainen ärhäkkä ja ärsyttävä tuo runko on, sellaiset on tosiaan nousukalalle sopivia.
Sidonnallisesti selvä kalastusperho, mikä ainakin minun silmissä nostaa perhon arvoa. Hyvä koukku valinta.


KommenttiSamy - 03.10.2008

Niin no, tuo koukkumalli on ainoa jota olen tähän mennessä hankkinut, kun tosiaan vasta syyskuussa aloin perhosidontaa opettelemaan. Mutta hyvä, että on sopiva malli, jos siihen lohikin sattuisi iskemään...

Hyvä että jaksat player kirjoitella palautetta, kun sitä tosiaan kaipailen. Itse asiassa täältä Perhorasiasta olen sidontaoppini lähes tulkoon kokonaan ammentanut...

Seuraavaksi olisi tarkoitus aloitella noiden klassisten / yhdistelmäsiipisten lohiperhojen sitomista, joten saa nähdä miten niiden kanssa käy vai loppuuko hermot ;)


Kommenttiperhonsitoja90 - 03.10.2008

Nätti perho, itse asiassa aivan erinomainen, jos vasta viime kuussa aloitit harrastuksen.;)

Aivan aluksi kuvaa katsoessani silmään sattui siipi.Olet saanut eri värit sekoittukaan hyvin ja tavaraa on juuri sopivasti. Semmosen vinkin voisin antaa ,että jos hiukkasen nätimmän siiven haluaa niin siiven voisi sitoa useasta eri nipusta niin, että alin nippu on lyhyin ja ylin nippu on pisin.

Runkotyöskentely on mallillaan ja kierteetkin ovat napsahtaneet ihan kohdilleen. Oikeastaan ainoa asia mitä hiukkasen korjaisin, on hunnut. Vähän saisi olla enemmän tavaraa.

Kerrassaan hienon kalastusperhon olet kutonut!Jos sidontakokemusta on vasta noin vähän, niin en osaa edes kuvitella millaista jälkeä Samy tekee viiden vuoden päästä! Eikun vaan uutta perhoa kehiin!


Jaakko


Kommenttiborsse - 03.10.2008

Tällaiset "papukaijavärit" ovat todella hyviä nousulohelle. Esim. tänä kesänä lohet ottivat jopa elokuun alussa ko. väreihin, vaikka niitä on yleisesti pidetty heinäkuun alun väreinä. Tuo siiven lopetus on hieman "töksähtävä" johtuen tuosta karvojen samanmittaisuudesta, hyvänä lisänä voisi olla muutama kultafasaanin siikanen esim. 4kpl sidottuna hieman tuota oravaa. pidemmäksi.


Kommenttiplayer - 04.10.2008

Vai viiden vuoden kuluttua.. syyskuussa jos on aloittanut ja penkissä syntyy kalastusperhoja, voi arviota lähteä kehityskeskustelun pohjaksi ottaa muutaman vuoden..
Samy.. en minä ihan aina ole hereillä kommentti puuhiin, työt ja iltapuuhat syö aikaa tällä hetkellä vähän turhan suurella suulla. Mutta yritetään aina kun on mahdollista. Samaa on ollut perhojen kanssa, vähän niitä on tullut laiteltua esille vaikka niitä tulee sidoskeltua. Tosin viimoisin Bulldog on sidottu reilut viikko sitten.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?