Viritys 2

Partridge Single Salmon #1

KommenttiSamy - 22.10.2008

Sain ohjeistuksen tehdä Tenolle erilaisia vihreitä perhoja käyttäen karvasiipeä ja niinpä sidoin tällaisen. Kuvittelisin sen olevan kohdillaan uitettavaksi ilta-auringon vielä kajastaessa, lehtipuiden heittäessä peilikuvansa joen pintaan. Ja ehkä vielä elokuulle, kun laitoin siihen kuparia. Korjatkaa, jos meni ihan metsään :)

Yllätyksekseni huomasin samalla kuparitinselin olevan kaksipuolista, kupari-sininen. Olihan sitä pakko sitten kokeilla sitoa sama malli sinivivahteisena, kun sininen oli vielä ihan kokeilematon väri minulle. Sidoin sen hieman kiireessä, minkä myös huomaa.

Vihreän tinselin ja oravan tilalle vaihdoin siis jälkimmäiseen siniset.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 29.10.2008

Hyvät on värit, sekä kalastavilta näyttääpi molemmat. Kesällä, kesällä! Ottaa, ottaa sanon minä. Sidontaan en puutu millään tavalla, koska nämä on sidottu kalastuskäyttöön ja ennen kaikkea sille isolle. Tämän takia ei tarvitse sanoa muuta kuin, että eikun veteen vain ja pyyntiin ;)


Kommenttiplayer - 01.11.2008

Nyt kun oma perho odottelee virittelyä vesihanan alle, ennen kuin siihen tulee loput siivestä, voi rauhassa pohtia perhojasi.

Nuo pyrstöt nousee vähän liikaa pystyyn, sinulla on molemmissa turhan jyrkkä jatkeen lopetus siellä pyrstön alla. Muuten molempiin perhoihin olet taas upottanut hyvää ajatusta rungon värien toistosta siipeen. Molemmat on räväkän näköisiä rungoltaan joten ehkä kokeiluun siinä kohtaa kun vesi samenee.
Minullakin on tuota samaa tinseliä, tosin en ole sitä vielä mihinkään laittanut vielä. Sen vihreän puolen kun laittaa kierteeksi dubatulle vihreälle rungolle ja toiseksi kierteeksi ohuen kullan, dubbauksella pitäisi saada hiukan hävytettyä kierteitä. Ajatuksia synnyttävän ratkaisun olet perhoissasi siis tuonut esille.


KommenttiSamy - 01.11.2008

Mukava kuulla, että ajatuksia heräilee... Sehän on tavallaan tarkoituksenakin, kun tänne perhoja laittaa, ja tietty kalastavuuden(/sidonnan) kehittäminen.
Joten kiitoksia kommenteista hc ja player

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?