Kirurgin larva

Sivusta

Kommenttisatarasa - 28.10.2008

Ensimmäinen perhoni tänne rasian puolelle. Kyseessä on yksi omista luottoperhoista. Olen kehitellyt perhon helposti ja nopeasti sidottavaksi ja karsinut omasta mielestä kaiken turhan pois...että näin tällä kertaa.

Kommentit

KommenttiGangsta - 05.11.2008

Hei admin voisitko poistaa tämän käyttäjän?Miten muuten ite voi poistaa käyttäjii vai voiko edes?Soro satarasa mut oli pakko lähettää pahoitteluni.


KommenttiDouble_Trouble - 05.11.2008

Miks haluisit poistaa ton käyttäjän?


KommenttiLepaska - 05.11.2008

Niin sanoppa se


Kommenttisatarasa - 05.11.2008

En nyt ymmärrä Gansta tuota kommenttiasi? voisitko hieman selventää.

Sidonta ohjeet ovat nyt jääneet jostakin syystä nyt bittiviidakkoon, mutta tässäpä nämä.

Kiinnitä koukku ja kierrä lyijylankaa. pohjusta koukku sidontalangalla, ja kiinnitä latexsuikale koukun perään, värjää suikale halutun väriseksi ( kuvassa olive green tussi) vie sidonta lanka eteen noin 3cm koukunsilmästä ja kierrä lateksi koukun ympäri. Kiinnitä lateksi tuohon 3cm päähän koukunsilmästä ja vie nyt sidontalanka etee, dubbaa edestä taakse, ja käännä "ylimääräinen lateksi" dubbauksen päälle ja tee sidontalangasta jaokkeet. päättele perho ja värjää vielä pää mustalla tusilla, sekä värjää vielä selkä mahd. vihreällä tussilla. lakkaa perhon pää ja selkä lakalla, näin saat kestävyyttä ja hyvän kiillon aikaiseksi selkäpanssariin.


KommenttiGlenButerol - 05.11.2008 (Muokattu 5.11, 16:54)

2/0 bartleet koukkuun tuo vois onnistua=) Ei vaan hieno ja yksinkertainen sitoa tämä sinun larvasi. Ei muuta kuin lisäilet lisää näitä harjus, taimen ja kirreperhoja, aivan liian vähän on nykyisin näitä täällä esillä. Hyvä, jatka samaan malliin.

Gangsta. Tuommoiset kommentit voit laittaa suoraan admineille. Turha täällä alkaa ketään mustamaalaamaan julkisesti.


KommenttiHuvila - 05.11.2008

moi komia larva. Minä pohjustan tämän tyyppiset larvat Ice dubbingillä saa helposti kiiltoo eikä välttämättä tarvi tussilla "sotkea"jos käyttää sopivan väristä iceä


KommenttiJuho_123 - 05.11.2008

Tervehdys!

Siinäpä on hyvä yksinkertainen larva malli, pikkusen ehkä vois koukun silmän ympärys olla puhtaampi, mutta what tha heck.. :)

Hyvää sidontaa!

Ja eiköhän Gangsta nyt kuitenkin puhunut omasta profiilistaan, eli hänen oman profiilin poistostaan ja pahoitteli, että piti sotkea tällainen asia perhon kommenttien sekaan..?

-Juho-


Kommenttisatarasa - 05.11.2008

Kiitoksia kommenteista. Huvila, täytyypä kokeilla tuota icedubbingia :) tuolla lateksilla ja tussilla saa vaan niin helposti tuo larvan ohuehkon muodon, vaikka painottaisikin aika rajusti. Viimekesänä Lutolla uitellessa korostu nimenomaan tuo muodon tärkeys, ronkeleita meinasivat olla nuo luonnonkalat kirkkaassa vedessä.
Juho_123, joo olisihan tuota voinut vähän siistiä enempi, mutta toisaalta kalastusperhot on kalastusperhoja :D


Kommenttikezu2 - 05.11.2008

Yksinkertainen mutta kaunis. Peruskauraa kaloille. Laittaisin kyllä oman siimani päähän. :D

- V


Kommenttimianka - 05.11.2008

Muoto on kyllä aika tärkeä, enkä itse menisi lisäämään mitään, sillä sidonta-aika kasvaisi. Ja näitä kun sidotaan kerralla kymmeniä, jo hävikin vuoksi, niin siinä yhden mateariaalin poisjättö lyhentää aikaa jo kummasti.

Offtopic: Itselle tuli sama käsitys tuosta Ganstan sekoilusta kuin Juholle. Eli oman profiilin poistosta oli kyse.


KommenttiGangsta - 09.11.2008

Joo tarkotin siis oman profiilin poistoa.En tahdo todellakaan mustamaalata ketään.Pahoitteluni tästä sotkusta.Voisiko joku kertoa mihin osotteeseen sille adminille voi lähettää postia?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?