Talviperho

KommenttiProgamer - 29.10.2008

Muutkin lisäilleet näitä talvisia sidoksia niin pitihän se oma hörhö laittaa näkyville.

Kommentit

KommenttiVision79 - 02.11.2008

Juu eli hienon näkönen perho, mielestäni tällänen perho joka on tehty ketusta on parhaimmillaan veden ollessa "kylmimmillään" (kalat todella passiivisia), koska materiaalina tuo kettu "ui" hitaammin kuin esimerkiksi marabou... Tällasta kummaa asiaakin olen ehtiny tutkiskella...


Kommenttiperhonsitoja90 - 03.11.2008

Ville sanoi minulle jossain vaiheessa että ei ole miehellä insiraatiota. No, nyt taitaa olla sekin pattitilanne lähtenyt aukeamaan.

Sitten itse perhosta: Hienon perhon olet sitonut, ei kovinkaan paljoa korjailtavaa. Jos jotain voin vinkata, niin sido kurkkuhäkilää hiukan enemmän sivuille, ettei olisi noin paljoa tavaraa pelkästään koukun alapuolella(lähinnä makuasia;)). Runkoa sitoisin enemmän eteenpäin, ettei jää noin paljon rakoa silmukan ja pään välille( makuasia jälleen;)). Siipeen sitoisin enemmän tavaraa ja sitoisin siiven hiukkasen pitempänä.

Tämmöistä tällä erää. Ei kun vaan aivonystyrät hommiin ja uusia inspiraation tuotoksia näkyville tänne Perhorasiaan!


Jaakko


KommenttiProgamer - 03.11.2008

Kiitosta vaan! Onhan nuihin koukkuihin nyt jotain saanut käännettyä, karvasiipisiä lohareita pääasiassa, muutamaa lewariakin koitin, mutta hermot meni. Ehkä sekin vielä joskus onnistuu...:P
Tuosta perhosta on kehitelty jo pari omasta mielestä parempaa versiota, tuo siipi on lyhyt siks kun on niin pirun lyhyttä tavaraa tuo kettu mitä tuossa on, joku nahkapalanen jostain kulkeutunu mulle, mut mukavan pehmeetä tavaraa se on. Pitääpä kattoo jos ottais uusistakin perhoista kuvia ja laittais tulemaan!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?