Silver Grey

Kommenttisamooja - 04.11.2008

Köyhän miehen Silveri.

Kommentit

Kommenttisamooja - 06.11.2008

Ensin ostataan 1000e perhovapa ja lähetään 600km päähän lohta pyytämään ja maksetaan reissu viimeisillä lomarahoilla. Sitten pitää tinkiä perhon materiaaleissa ja pahimmassa tapauksessa jää lohikin sen takia saamatta. Taitaa syy olla kuitenkin siinä ettei kirjoittaja hallitse pyytävän levysiipisen perhon sidontaa. ;)


KommenttiGlenButerol - 06.11.2008

Kyllähän tuo ihan mallikas karvasiipinen on. Oliko keltainen silkkikin loppu? Eikös se ole jatke alkuperäisessä keltainen? Hyvä perho anyway.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 06.11.2008

Monesti yksinkertainen muunnos jostain monimutkaisesta levysiipisestä perhosta on osoittautunut yllättävän tehokkaaksi.Ei sen ottikoneen aina tarvi olla levysiipinen.Tähän vielä tuo GlenButerolin mainitsema keltainen silkki jatkeeksi niin tämä suti on sopivan "pelkkä" ja hailakka ainakin Pohjois-Norjan kirkkaille pienemmille lohijoille.Hyvin toteutettu pelkistetty muunnos SG:stä.


Kommenttisamooja - 06.11.2008

Olis saanu olla jatke vähän haaleampi. (Tummeni vähän lakan takia).


Kommenttisamooja - 06.11.2008

http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=8422
Yritin hakea jatkeeseen hieman tuota sävyä. Pitää hankkia kun tulee vastaan.


Kommenttiplayer - 06.11.2008

Päde varmaan kertoisi onko hänellä kuvan perhossa lakattuna keltainen UNI, vähän sen oloinen se jatke on.

Minusta tuossakin perhossasi on kaikki kalastavan perhon ainekset. Silveriin sopii kurkkuun häkiläksi tavi tai metso, jopa peltopyyn jotkut yksittäiset sävyt kelpaa. Perhoissasi on selkeää otetta ja kalastavan perhon olemus, ihan yleisestikin.


Kommenttisamooja - 06.11.2008 (Muokattu 6.11, 22:46)

Kiitoksia kehittävistä ja asiallisista kommenteista. Pitää vissiin uskoa että keltaista jatkeeseen. :) On tullut huomattua että itselle sopii parhaiten kun pitää kalastuksessa asiat selkeinä. Se varmaan paistaa myös perhoistani.


Kommenttiborsse - 06.11.2008

Ristiriitaisuuttahan tuossa väriyhdistelmässä on, siis oranssiin vivahtava perä/hopea runko. Oranssi on tunnetusti hyvä väri korkeaan veteen, oli se sitten kylmää tai lämpöistä, ja hopea on tunnetusti kirkkaan matalan veden perusvärejä. Silverissä kelpaa perään kirkas fluorisoiva vihreä, jopa paremmin kuin keltainen, silloin kun jokivarret on vihreän peitossa.
Muutenhan perho on kalastusperhoksi oivan mallinen.


Kommenttisamooja - 07.11.2008

Seuraaviin sidoksiin tulee keltaista ja vihreää periin. Kiitoksia ohjeistuksesta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?