Eternal Fire

Partridge Single Salmon #1

KommenttiSamy - 05.11.2008

Kyseistä sivustoa selaillessa törmäsin perhoon nimeltä Lohenloukku, josta se ajatus sitten lähti.Erikoisuutena luomuksessani onkin helan kuparikilpi sekä koko koukun selän mittainen sininen kilpi. Jospa se saisi lohet sekaisin :)

Raaka-ainevarastoni hieman rajoitti suunnittelemani perhon sitomista, joten häkilästä tuli vähän turhankin pitkä. No sitä kompensoimaan tein sitten vastaavasti pitkän siiven jottei uinti menisi pieleen. Tosin soutuperhossa pitkä siipi ei haitanne kovin paljoakaan. Samoten kaipaamaani ohuempaa sidontalankaa ei mustana ollut, joten päästä tuli turhan iso.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 11.11.2008

Aivan uskomattoman kaunis ja kalastavan näköinen perho. Huhhuijjaa sentään! Hienoa sidontaa Samy. Minusta kuitenkin runkohäkilä on liian tuuhea ja pitkä tähän perhoon ja pää saisi olla hitusen pienempi. Mutta niinkuin jo totesin, eli tähän röytää ja varmasti!

Hc


Kommenttikamu - 11.11.2008

Maalaisjärkeä käyttäen tehty sidos.Hieno ja kalastaa varmasti.


Kommenttiplayer - 11.11.2008

Tuo on hyvä. Taisit tehdä kojamo-perho, kaikkea nähnyt iso sekoaa tuon tullessa näköpiiriin. Minulle tuo pitkä kurkkuhäkilä menee täydestä kuin väärä raha (siis oikein hyvä mitta). Ihan vähän harvempi se olisi tosin voinut olla.

Siinä on värikäs perho, missä oikein mukavasti rungon sävyjä toistuu siivessä. Hopea toistaa ja peilaa kaikkea ympäriltään jopa ympäröivän valon sävyt.
Kiva esimerkki miten perusmateriaaleilla toteutetaan hyvä soutuperho.

Mielessä kävi eräs viime kesänä testeissä ollut, tosin erilainen perho, mutta silläkin monttuvahti saatiin sekoamaan. Sekin oli sellainen mitä ei tavallisen tallaajan mieleen tulisi tarjota paikallistetulle isolle... Edellä mainitun perhon sitojalle se olisi ollut sulkahattuun jos ylös asti olisi suostunut tulemaan...


KommenttiGlenButerol - 11.11.2008

Pakko yhtyä edellisiin, todella nätti perho. Petrin kanssa samoilla linjoilla kojamolle tarjoilusta, mutta harventaisin hiukan kurkkua ja pari milliä lyhentäisin. No makunsa kullakin. Hyvä Samy=)


KommenttiSamy - 12.11.2008

Joo, kiitos ja kumarrus palautetta antaneille...

Parannusehdotuksista GlenButerolin hajatelmat ovat täysin samoja kuin itsellänikin, mutta en vain malttanut odotella Postin tuomisia uusien sidontamateriaalien muodossa, kun ajatus tästä mallista putkahti mieleeni :)


KommenttiNaurava kulkuri - 12.11.2008

"mutta en vain malttanut odotella Postin tuomisia uusien sidontamateriaalien muodossa, kun ajatus tästä mallista putkahti mieleeni"

Juu laita koko paketti takasin jos tämmöstä tulee penkistä ilmankin!:D

Kamulta oikeastaan tulikin tyhjentävästi: "maalaijärjellä toteutettu sidos".
Liian vähän näkee näitä "jokapoikalohiperhoja" joiden sitominen ei vaadi kilotolkulla eri materiaaleja..
Yksinkertaista, kaunista ja taatusti tehokasta!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?