Rallaren

Kommenttiborsse - 11.11.2008

Hieman tuntemattomampi, mutta kalastava perho. Suunniteltu aikanaan Norjan kirkasvetisiin ja mataliin lohijokiin, mutta on toiminut hyvin myöskin tenolla.

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 12.11.2008

Vai että Rallaren. On taas kyllä mukavan näkönen perho Pekalta. Mistä sie kaivat näitä reseptejä tai pittäähän se lohimiehellä olla ässä hihassa?! Rungon värit toistuu mukavasti siivessä ja eikä tuo helmikanakaan pahalta näytä. Lienee kirkkaan kelin perhoja ja ilmeisesti alkukauteen? Hienoa sidontaa ja hieno perho.


Kommenttiplayer - 12.11.2008

Hyväksyvät kommentit tulee täältäkin taholta. Sarjaan "vihreät perhot" aivan erilainen vaihtoehto. Kaikki ainekset kohdallaan ja jälleen hyvä esimerkki perhonkehittelijän tietopankkiin.
Takahäkilä poikkeuksellinen, ainakin Pekan esille tuomissa. Osien elävyyteen kiinnitetty huomiota. Siis hyvä muunnos ja lisäys siipeen.

Tykkään.


Kommenttiborsse - 12.11.2008 (Muokattu 12.11, 22:59)

Tästä perhosta oli joku juttu jossakin lehdessä viime talvena, en vaan muista missä, enkä kiireissäni löytänyt ko. lehteä. Kevät talvella rakentelin sellaista perhoa kuin Canarry, siinä kun on tällaisia välikkeitä rungossa, niin silloin muistin tämän perhon olemassaolon. Tein eräälle lohimiehelle tällaisen viime kesäksi ja hänhän tartuttikin sillä ison lohen, mutta lohi vei voiton tällä kertaa. Samoin kävi myöskin sille Canaryn uittajalle.
Norjalaisethan rakentelevat tuollaisia perä- ja välihäkilöitä ja tuntuu ne joissakin perhoissa toimivan.
Kyllä kait tätä voi pitää jonkinlaisena korvikkeena Green Highlanderille, siis kirkkaaseen keliin.


Kommenttisamooja - 12.11.2008

Mistä päin borsse on hankkinut noita Hayabusan koukkuja?


Kommenttiborsse - 13.11.2008

Eräkontiolla näitä on ollut. Gamasan ja Gamakatsu taitaa olla sama koukku. Ja luulen että muutkin japanilaiset tulee samasta tehtaasta, sen verran samantapaisia ovat.


Kommenttihc_flyfisher - 13.11.2008

Todella upea perho, kalastavan oloinen! >Kyllä borsse tietää, minkä perhon laittaa siiman päähän ja tietenkin minkä milloinkin! :D


Kommenttimörkö - 13.11.2008

Mukavan värikäs perho ja todella nätisti sidottu.
Nämä sinun tekemät muunokset ovat varmasti paikallaan tässä perhossa.


Kommentticoiner - 14.11.2008

Kyllä tässä perhossa sellaiset Tenon värit on . Helimikana on elävästi/poikkeuksellisesti ja hienosti sidottu.


Kommenttiperhonsitoja90 - 17.11.2008

Todella ottavan näköinen sidos, jos näin amatöörinä saa jotain sanoa.Tuo vihreä-keltainen-yhdistelmä näyttää tosi hyvälle minun silmään. Pää on tosi nätti.

Lisää tällaisia!


Jaakko

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?