Once and away

Kommenttiroki - 18.11.2008

Lievä muunnos alkuperäisestä. Alkuperäisessä runko oli kierretty pekarin (vissiin joku sika-eläin) karvasta ja lakattu... Kuulemma melkoisen tehokas pintakalvosta syöville kaloille, ei vielä omia kokomuksia.

Kommentit

KommenttiHarri_83 - 21.11.2008

Kyllähän nämä perhot ovat varmasti tehokkaita pelejä kun kalat syövät surviaissääskien kuoriutuvia pupia pintakalvosta, ainut heikkous näillä vain on tuon cdc:n rajalliset kelluntaominaisuudet mutta läpikuultavuus ja pehmeys yms. ovatkin sitten sen vahvuuksia. Toki jos kala on otillaan niin perhon ei tarvitse pitkään kellua pintakalvossa.

Perho näyttää hyvältä. Vinyl rib voi olla liian painavaa materiaalia tällaiseen perhoon, mutta sopii kieltämättä tähän hyvin.

Toki rungon voi tehdä vaikka silkistä ja laittaa kierteenkin jos haluaa..


Kommenttiharristelija - 24.11.2008

On hetkiä jolloin esimerkiksi harjus syö ainakin maalikon silmään hullun lailla jotain pintakalvon alta, mutta juuri mihinkään ei ota.

Paitsi hankikorripinturiin(tähän en tiedä syytä, muta sekin tullut kokeiltua) ja once and away tyyliseen perhoon. Mustalla sidontalankarungolla ja pieni lankatupsu pyrstönä, ohueksi "ruuvattu" mirage-opaltinseli kierteenä ja ilman herliä on ollut omalla kohdalla se toimivin.
Maistuu myös upoksista, joten tuolla rib-rungolla menee varmasti myös, vaikka uppeluksiin aiemmin joutuisikin. Kokemuksia siis luvassa, oikeaan aikaan oikeassa paikassa uiteltuna.

-p

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?