Russian bullet (variaatio)

Kommenttionnen onkija - 10.12.2008

Painava perho syviin paikkoihin ja korkealle vedelle !

Kommentit

Kommenttisamooja - 13.12.2008

Kyllä kyllä. Hyvältä näyttää. Eiköhän tuo saa virran pyörteissä säpinää aikaan.


Kommenttisamooja - 13.12.2008

Onko tuo koukku Guide Linen? Miten on toiminu?


KommenttiAleksiEnqvist - 13.12.2008

Terve Allu sääkin oot laittanu jotain esille! Tosi hieno pösäys määkin oon jotain tonne laittanu. Mites on menny?


Kommenttionnen onkija - 13.12.2008

Sano vaan aatu.. : D juu oon huomannu,ihan hyvin tässä kunhan vaan lohestaan pääsis..Koukku on ken sawadan putkiperho koukku ja sen verran sanon et norjassa karkasi 4 lohta mutta viidennen sain ylös kun vaihdoin tähän koukkuun..Norjalaiset kalastusoppaat orklalla suosivat tätä koukkua ja syytäkin on! Jos löydät näitä 4-10 koossa niin mukaasi osta..Vaikea löytää kaupoista.Lisää saa laitaa kommenttia : )


Kommenttiperhonsitoja90 - 13.12.2008

Nätti on! Oikeastaan ainut asia joka puuttuu on conari. Peittäisi tuon pää mukavasti, nyt pää näyttää vähän tökeröltä. Sidonta on mallillaan, ei kun vaan seuraavaa väsäämään!


KommenttiGlenButerol - 13.12.2008

Kyllä siellä Jaakko ihan tarpeeksi on sitä conaria=) Onkijalta komia hahmoinen putki. Erittäin hieno ja hyvä idea tuo conarirunko. Näitä lisää ja pitää itekki lisäillä kunhan saisi hyvää kuvaa aikaiseksi.


Kommenttionnen onkija - 13.12.2008 (Muokattu 13.12, 23:31)

Kiitos vaan : ) Glenbuterol,kannattaa kokeilla todellakin tuota conea tuolla rungossa,tasapainoittaa hyvin ja sinne tulee sitä painoa,mutta jos käyttää upposiimoja ja cone olisi päässä niin se on vaikeampaa rullailla pintaan se perho jos cone on päässä,sen takia laitan runkoon mieluummin =) Juu,pää on hiukan tökerö koska en jaksanut lakata ja en löytänyt kirkasta sisäputkea niin tuo musta punaisen pään kanssa ei näytä kovin herkulta..Pikaliimaa kyllä löytyy sen verran että...Lisää vaan kommenttia ja tässä kuva alkuperäisestä russianbulletista -->http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.rackelhanen.se/images/1418 .jpg

Aion lisätä uusia perhoja joulun jälkeen kun saan rahaa jungleihin..Ovat mokomat loppuneet ja niitä ilman en putkea sido =)

Alkuperäisessä russianbulletissa on punainen siipi ja punaiset häkilät oranssien sijaan,mutta olen nähnyt sidottavan näitä oranssejakin..Olkoon tämä silti muuunnos.


Kommenttiperhonsitoja90 - 14.12.2008

GlenButerol, 21 tuntia, 23 minuuttia sitten.
Kyllä siellä Jaakko ihan tarpeeksi on sitä conaria=)

Harri: Tarkotin siis että päähän vois laittaa vielä conarin. ;)


KommenttiGlenButerol - 14.12.2008

Kyllä minä Jaakko tiesin mitä tarkoitit, kunhan kiusasin=) Hyvän näköstä settiä sinultakin tulossa.


KommenttiBlue killer - 15.12.2008

Hei " onnen onkija " minkä ikänen oot ja mis asut? Eiku miettisin vaan et ootko mulle jotenkin sukuu koska meil on sama sukunimi ? :)


Kommenttionnen onkija - 15.12.2008

15 olen ja pirkkalassa asun,mutta uskon että emme ole koska lahtinen on suomen 2 suosituin sukunimi eikä kukaan tuttava harrasta kuin minä :)


KommenttiBlue killer - 16.12.2008

Jep niin se taitaa olla koska en tunne sieltä päin ketää sukulaista joten.. :) ja mull ei oo ku yks 15v. serkku ja seki on poika joten ! :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?