Black sheep

Kommenttionnen onkija - 14.12.2008

Kuuluu jokaisen norjaan lähtijän työkaluihin

Kommentit

KommenttiPortos69 - 27.12.2008

Vai että kuuluu se jokaisen norjaan lähtijän työkaluihin tommonen. No kait se on sit tommonenki rasiaan väännettävä enne ens kesän norjan matkaa :). Itse perhoon nii en oikeastaan muuta sanottavaa löydä kun sen että aattelin itse tehdä tuon ihan lohikoukkuun ja laittaa tuon häkilän pelkästään silleen alapuolelle. Mutta erittäin hyvää sidonta jälkee näin amatöörin silmään :)

Ps: Joo toi siiven keltanen kettu ja kate näyttää jotenki vaa mun silmään liian pitkältä mutta todennäköisesti sekin on vaan tämmönen amatöörin harhaluulo asiasta :).


Kommenttionnen onkija - 27.12.2008

Juu,tarkoituksella ovat pitkiä,sillä tuovat mukavan liikkeen vedessä..Koukussakin toimii yhtälailla kun putkessakin..Tällä perholla orklasta 1 kala ylös ja 4 karkasi.


Kommenttisamooja - 27.12.2008

Ei näitä kannate uittaa missään, parempi kun jättää tekemättä kokonaan:) . Toimii tosiaan varsinkin Orklalla, kävi lohet kanssa kalastajien vastaaviin hanakasti kiinni (samalla kun itse heitin tyhjää):( .


Kommenttimiksu10 - 28.12.2008

Hei!


Tämä perho on tosi hyvin tehty! Värit sointuvat toisiinsa erinomaisesti.


KommenttiBeggis - 30.12.2008

Taidettiin olla samoojan kans samaan aikaan Orklalla :D Toimii muuten hyvin pikkasen rusehtavissa vesissä myös Skotlannissa.
Ilman tätä en lohen narraukseen lähtis.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?