M-09mw

Kommenttiborsse - 28.12.2008

Ensi kesälle tarkoitettu kirkkaan kelin perho, tulvan jälkeen, kun vesi lähtee laskuun, mutta on vielä hieman sameaa. Samalla hieman harjoitusta tuosta mixed wingistä.

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 01.01.2009

Erittäin kaunis perho ja hyvin sidottu. Kalastavaltakin näyttää kunhan oikeaan kelliin tyrkkäät. Tuosta pitää itellekkin sitoa kokeiluun muutama versio. Onko tuo oranssi NEO tai Fl? Tämä on sitten heinäkuulle ilmeisesti kun kultaa löytyy? Olet alkanut sitomaan jopa liian kauniita perhoja kalastukseen=) Raaskiiko nuita edes kalalle syöttää?=) Hienoa, hivelee silmää.


Kommenttiborsse - 01.01.2009

Oranssi on Fl. Heinäkuulle kalastukseen, mihinkäpä muualle minun perhot on menossa?


KommenttiMikko1978 - 01.01.2009

Kauniin ja ottavan näköinen perho..Riittääkö nuita myyntiin asti. Jos,niin ottaisin mielelläni...
Komia on.....


Kommenttiluonto-eno - 02.01.2009

Tuo oranssi keskipalkki hämäsi ja katsoinkin ensin,että perhosi on sukua Lohisaaren Hopealle, mutta tämähän on aivan erilainen.Mielenkiintoinen ja tavallisuudesta poikkeva sidos,toiminee mainitsemissasi olosuhteissa.Nimi M-09 saattaa olla enne.Se viime kesän mallisi M-08 voi hyvinkin saada tästä saman sarjan nimeä kantavan aisaparin ainakin soutuhommiin.Enpä tuohon osaa keksiä mitään muuttamista,muutteleepa sitten kun käytäntö osoittaa tarvetta.Tai lohet napsivat uuteen kuosiin;)...Sillä M-08 perholla "salaisesti" kalasteltiin suut supussa viime kesänä,mutta koska olet sen jo julkaissut,niin rohkenen kertoa sen löytyvän esim.tämän foorumin lohiperhosivulta jos joku kaipaa jo kyntensä osoittanutta peliä.Täytyy sanoa kuin Kummelin juontaja:"Tämä mies tässä kuuluu parhaaseen A-ryhmään!";)


Kommenttiplayer - 02.01.2009

Jottei jää epäilyksiä.. nähty aiemmin ja totesin lähes samoilla sanoilla.

"Kauniisti sidottu perho, jolle voi povata hyvää tulosta suotuperhona."

Mutta lisätään vielä, siinä olisi hyvä esimerkki soutuperhon mittasuhteista kiinnostuneille.
Muutoin enon kanssa "presiis" samaa mieltä.

Rantamiehelle, siipi hiukan lyhemmäksi ja ehkä naitoskerros lisää sekä etureunalle mallard tueksi leveämpänä. Oma heittotaito on sen verran susi että sidon niitä tukevampia siipiä omaan käyttöön (ja mallisidoksiin).

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?