Royal Coachman (muunnos)

Kommenttitupla_ - 01.01.2009

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 04.01.2009

Varsin mukavan putken olet sitonut. Kannattaa kokeilla myös niin, että pidentää tuota riikinkukon osuutta, että tulee selvä iskupiste tuosta punaisesta runkoon. Hyvä sidos.


Kommenttitupla_ - 04.01.2009

Kiitos, ajastus lähinnä oli juuri saada enemmän punaista runkoon jotta saisi perhoon hieman lisää väriä ja kupari kierteen, olen myös tehnyt versioita missä runko on 2/3 riikinkukkoa ja 1/3 väliin punaista silkkiä. Oranssi spectra oli tuossa lähinnä ajatus siitä iskupisteestä.


Kommenttiluonto-eno - 05.01.2009 (Muokattu 5.1, 01:40)

Meinasi tulla kahteen kertaan joristua samat asiat,sorry;)!


Kommenttiluonto-eno - 05.01.2009

No ihan kalastavan oloinen perho,mutta:Kun en noista putkista(kaan) ymmärrä lohenkalastuksessa(kaan)juuri mittään vaikka kaverit niillä saa hyvinkin,niin totean tuohon keskipalkin väritykseen koukkuperhoukkona,että keskipalkissa on toimineet meijjän sakissa sellaisetkin värit kuin:kingfisher blue,fl.sininen,blue doctorin sininen,fl.vihreä ja chartreau.Tittejä vain mutta kaloja kuitenkin.Tuo punainen perinteinen on kuitenkin antanut eniten.No eniten sitä "Koohmanneista"-kuten eräs lohiveteraani sanoo-on tarjottukin.Nuo muut värit ovat vielä koeajossa(tullut muutamia tittejä/väri) ja sitten jos alkaa tulla ihan kymmeniä kaloja jollain sävyllä niin voi varmemmin sanoa onko ne toimivia.Sillä vain mainitsin,että kokeilkaa tekin vaikka joskus kun ei ala nousta joka toisellakaan heitolla lohta rannalle;)!Kertokaa sitten jos kopsahtelee lohiosumia.Ja kai niitä putkissakin voi käytellä?Ainakin itselläni on vakaa tarkoitus opetella useammin putkia tarjoamaan koska moni saamamies ei juuri muilla kalastakaan.Aenaista opettelua on kalahommeli,juu.


Kommenttitupla_ - 05.01.2009

Kiitoksia kommentista luonto-eno!
Itsellä on tuo lohen kalastelu vielä niin lastenkengissä että en voi ottaa kantaa mitkä värit toimivat,missä ja miten päin. Lähinnä sidonta harraste pohjalta tulee perhoja tehtyä, tottakai kalastukseen, sitten joskus kun joelle kerkiää.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?