Uapo

KommenttiProgamer - 06.01.2009

Peruskauraa koskien pilkkukyljille. Toivottavasti kuvasta saa jotakin selvää, vaikea saada hyviä kuvia näin pimeinä talvi-iltoina. Ja kyllä vaan, pallosilmät ovat koukun yläpuolella, mutta ei ainakaan pienen uittoharjoituksen jälkeen kaatunut selälleen. Kirkkaan punaiset evät tuovat mukavaa lisä-ärsykettä.

Kommentit

Kommenttihossanjoki - 15.01.2009 (Muokattu 15.1, 19:09)

Kyllä vaan! Ei minusta voi tuollaista perhoa paljoakaan paremmin tehdä:D Järkevää laittaa ensin kierteeksi monofiilia rungon vahvistamiseksi.Ootko tussannut mustat raidat?Puppelipää on onnistunut hienosti ja rungossa on sopivasti tavaraa ja se kaartuu koukun silmukkaa päin paksunevaksi.Kurkuksi sopisi myös hyvin punainen villa.

Aivan loistavaa sidontatyötä Progamer:)
Kun ahvenia koskessa niin kyllä röytää...!:D


KommenttiProgamer - 15.01.2009

Kiitos, ohjeesta unohtui tuo raitojen tussaus. Siivessä on myös pari kimallekuitua, sekin puuttuu ohjeesta. Tuo mono tosiaan vahvistaa runkoa mukavasti, eikä zonkeri irtoa heti ensimmäisen kalan jälkeen ;)


Kommenttijopeli - 15.01.2009

Aivan ihana. Kivoja myös nuo Kenin koukut, vai mitä tykkäät?


KommenttiIke - 15.01.2009

Mulla on joku ihme vimma näihin ahveniin ja simppuihin. Tämä on kyllä tosi hyvän näköinen ja aikalailla samalla reseptillä olen koettanut nyhrätä näitä scierran isokitaiseen #6 koukkuun. Mutta summa summarum eli Patric Sarinin sanoin: "mä kyllä diggaan tästä" :)


Kommenttijuhahujanen - 16.01.2009

Mulla myös suuri rakkaussuhde näihin affeniin. Tosin tämähän on aivan selvä, koska luottoperhoni, eli tuo rasiaan lisäämäni oliivi Mudler imitoi sangen hyvin sekä affena, että simppua. Ne 14 mittataimenta, jotka viime kesänäkin Nurmijoelta sillä koukutin eivät voi olla aivan väärässä siinä, että se on tosi purtava perho ;)
Tänä talvena on perhosta kehitetty sitten useampia mehukkaita versioita...


KommenttiProgamer - 16.01.2009

Itelläni jäi tuo ahventen uitto melko vähälle viime kesänä. Pitää tulevana kautena antaa niillekkin peliaikaa. Nuista kenin koukuista ei ole kokemusta kalastuskäytössä, kivahan niihin on sitoa :) Voisin veikata ettei ole paras koukku kun väkänen puristetaan, melko lyhytkärkinen koukku, saattaa tulla pudotuksia. Ike, jos tarkoitat niitä Scierran tactical, olikohan Sea Trout-koukkuja niin on muuten hyviä. Ohutlankaisia, mutta silti melko kestäviä!!


KommenttiIke - 16.01.2009

http://www.rialinna.fi/index.jsp?pid=77&productid=1691

Näitä kaveri mulle möi lähinnä tinseleihin. Sidoin noihin sitten pikkusalakoita ja kellankoskella ensin isompi taimen heitti siimat hatulle kolmella potkulla ja toinen kala oli kyllä niin tukevasti kiinni poskestaan että oksat pois. Mulle jäi tosi hyvät fibat ja olen noihin runsaalla painotuksella salakkaa ja ahventa sitonut tulevalle kesälle. Ainakin istarikoskilla väkäsen kera aion tarjoilla

PS: Jos tuota linkkiä ei olisi saanut laittaa olen hyvin pahoillani. Ei ollut tarkoitus sen kummemmin mainostaa vaan koukun malli tuoda esille.


Kommentti[Titti] - 16.01.2009

Olen tämän perhon tainnut aikaisemmin nähdäkkin B-)

Nuo scierran tactical sea trout:it on kyllä pirun hyviä koukkuja. Nykyään kun tulee oikeastaan käytettyä vaan väkäsettömiä malleja niin tuokin koukku on jäänyt pois.


KommenttiSandstone - 17.01.2009

Programmerilta perhanan makean oloinen perho. =)
Hyvää sidontajälkeä ja muutenkin mallikas perho.

Tuosta koukusta sen verran, että meni uusien simppujen testin jälkeen hylkyyn. Siis tuo Ken Baker ExtraLong Limerick. Paluu TMC8089:iin oli väistämätön. Nyt hakusessa vastaavaa koukku jossa olisi enemmän koko vaihtoehtoja.

Senpä takia tuo Scierran koukku vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta, täytyykin kokeilla kun sattuu tulemaan vastaan ;)


Kommenttimattivehvilainen - 17.01.2009

Tuota Scierran koukkua uskallan kyllä varauksetta suositella nyt yhden kesän jäljiltä. Kaikki streamerini olen viime vuonna noihin sitonut, ja sitämyötä kaikki viime vuoden streamerikalatkin ko. koukulla saanut. Pudotuksiakaan ei liiemmälti tullut, jokusia kuitenkin. Jätkät kyllä muistavat muistuttaa, että Scierran koukusta Se Iso irtosi.. ;) Nyt ensi kesäksi olen jokusia zonkereita sidoskellut Varivaksen koukkuihin, sen pitemmän varren vuoksi. Saas nähdä, mimmoset kokumukset noista tulee..


KommenttiProgamer - 17.01.2009

Noihin Kenin koukkuihin olen sitonut vain muutamat perhot, ihan testimielessä. Pääasiassa käytössä Akitan isokitaisia striimerikoukkuja ja sitten tuota Scierran koukka löytyy useasta perhosta.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?