Black Sheep

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 08.01.2009

Ensi kesän ja syksyn koitoksiin sidottu lohimato.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 12.01.2009

Todella maukkaan näköinen/oloinen putki toimivalla sinkulla! Olet onnistunut perhossasi erittäin hyvin. ainoa asia minkä "itse" tekisin toisin. On kurkkuhäkilän pituus. Hieman lyhkäsempänä sitoisin itse tällaiseen malliin. Mutta painotankin nyt sanaa itse! Ja kallaa tulloo!

hoocee


Kommenttitupla_ - 12.01.2009

Oikein tyylikkään oloisen putken olet sitaissut! Häkilä on omasta mielestä juuri sopivan pituinen ja harva että ei peitä runkoa kokonaan. Jokaisella on omat mielipiteensä siiven tuuheuteen ja siihen että laittaako fläsää vai ei, niin empä niistä kommentoi sen enempää. Mutta kokonaisuutena erittäin hieno putki!


Kommenttionnen onkija - 12.01.2009

Häkilän pituus on just hyvä! Elää mukavasti ja elää paremmin kuin lyhyt!Varo ettet saa turpaasi jokivarressa kun kaikki kalat kiskot ja siitähän ei muut tykkää prklö!Tällästä materiaalia ei saa uittaa lohelle muuten kanta lähtee laskuun!Ei vaan,nätti putki ja lohi kyllä varmasti ottaa jos nenän eteen kolahtaa


Kommenttisamooja - 12.01.2009

Loistava putkari, tuo todella toimii.
Siipeen ehkä pikkuisen lisää tavaraa, menettää kettu aikas paljon tilavuutta virrassa. (Välillä näkee kokeneemmilla konkareilla melkosen tuuheita perhoja).
Muuten perho onkin mainiosti toteutettu, häkiläkin soppelin mittainen.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 16.01.2009

Kiitosta vaan kommenteista!


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 15.11.2011

No ottihan siihen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?