Super Spuddler

Hieman suttuinen kuva..

KommenttiPerhonsitoja92 - 21.01.2009

Kommentit

Kommenttihossanjoki - 27.01.2009

No siinäpä vallan mainoi sidos:D! Sopivasti kimalletta ja mittasuhteet kunnossa. Pää onnistunut minusta erittäin hyvin:)Punainen kurkku hyvänä iskupisteenä.

Kerrassaan mainiota työtä Sitoja92:kkoselta!


Kommenttihc_flyfisher - 27.01.2009

Tällä perholla on tilillään monia kauniita taimenia. Huippuperho kun pikkukalaa on on koskessa.

Hieno sidos mutta minun mieleeni pää saisi olla vielä pikkuisen viimeistelympi. Pitää kuitenkin muistaa, että tämmöinen ei tietenkään vaikuta pas***kaan kalan tuloon.

Hyvää työtä!


KommenttiPerho-tommi - 27.01.2009

Tähän jos ei kala ota nii se ei tajua hyvän päälle! Oikein hyvin sidottu pörhö, kaikki kohdallaan. ;) Samaa rataa vaan jatkat!


KommenttiPerhonsitoja92 - 27.01.2009

Tattista tattista :) kyllä tuo minunkin mielestä onnistui kohtalaisen hyvin! :) Toivottavasti keppi taipuu joskus jossain kalassa ! ;)


Kommenttiluonto-eno - 31.01.2009

Kyllä!..sanoo taimen.Ystäväiseni Topi näytti jokseenkin vastaavalla upean demonstraation eräänkin kerran Viannankosken alavirralla.Olimme kahlanneet syksyiseen jokeen ja yhtäkkiä alkoi mahoton salakanajo.Taimen tai useampikin posautteli parven keskellä ja pienet kalat sinkoilivat ilmaan paniikissa.Omat perhoni eivät kelvanneet,mutta jäin seuraamaan kaverini uittoa.Perho piirsi pientä vanaa pintaan....oli hetken aivan hiljaista...JA MÖYRÄHTI!Kiinni ja taistelu alkoi.Voi kun olisi ollut kamera ja saanut kuvata tuon tapahtuman alusta asti.Onhan niitä kaloja sitä ennen ja sen jälkeen saatu,mutta tuo näky oli upea ja väsyttely meni kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.Kaunis kuulas päivä hyvän ystävän kanssa ja tuollainen tapahtumien sarja jäivät kuitenkin tuonne verkkokalvolle,kun tuo lähes parikiloinen taimen tuli tervehtimään.Eli nykymittapuulla ihan hyvän kokoinen,ehjäeväinen voimanpesä.Toivottavasti ja saat vastaavia elämyksiä komealla perhollasi;)!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?