Silver Grey Putki

KommenttiHelsinki FlyFisher - 29.01.2009

Ihan sopivasti onnistunu omasta mielestä.En nyt tiedä muisuttaako toi nyt hirveesti silver greytä mutta joka tapauksessa sitä koitin matkia ni nimitinsen sitte silver grey putkeksi.

Pisäkää kommenttia ja voisko joku valaista mua että missä tollasta putkea kannattais uitella ja millä säällä.

Kiitos

Kommentit

KommenttiSmoltti - 04.02.2009

Miten sä olet conarin kiinnittänyt kun ei näy putkea? Ilmeisesti sama vika kuin edellisessäkin putkessa.. Suosittelisin polttamaan sen putken pään kaulukseksi. Pysyy kiinni paremmin ja ei conari leikkaa siimaa! Niputtaisin siiven enemmän silleen että ylempänä olevat pidemmiksi. Toki toimii noinkin.


KommenttiMixu - 04.02.2009

Ehdottomasti jos conaria käyttää niin pujottaa sen sisäputken läpi ja sulattaa loput kaulukseksi niin, kun tuossa edellä jo mainittiin! Tuollalailla jätetty conari nirhaa pikkuhiljaa siimaa ja leikka sen poikki viimeistään siinävaiheessa, kun siihen tällää kala!!


Kommenttisamooja - 04.02.2009

Samaa mieltä edellisten kanssa. Tuli asiasta mainittua jo edellisessä perhossasi.

Missäs Mixua on pidetty. Noi sun sidokset ollut sen verta komeita, että ei voi kun kadehtia. No uusia odotellessa...


KommenttiGlenButerol - 04.02.2009

Erittäin hienon putken olet sitonut. Kyllä minusta näyttää, että alimmassa kuvassa näkyisi sulatettu putki. Silver Greyn värimaailma paistaa tässä sidoksessa ja iskupisteeksi on valittu tällä kertaa punainen vyö tai perä. Good.


KommenttiHelsinki FlyFisher - 04.02.2009

Kiitti kommenteista

Eli toi oli sellane eka versio ja siitä en sulattanu sisäputkea ku unohtu.Ja siivestä yritän aina tehä sellasen että vika nippu on pisin mutta vikaan nippuun ei koskaan löydy tarpeeks pitkää karvaa:(.Pitääkö ostaa jotai erillaista kettua mikä on pidempää???

Noh tossa kuva silver greystä jossa sisäputki on sulatettu katsojien toiveesta;):D


Kommenttitupla_ - 04.02.2009

Morjens! Ihan ensiksi tuosta sisäputken sulattamisesta, käyppä täällä: http://eumer.fi/index.php?name=Content&nodeIDX=2403 vilkaisemassa tuota kuinka se homma toimii(toiseksi viimeinen kuva)eli siis sisäputki katkaistaan niin, että sitä jää conen eteen noin 1-3mm jonka jälkeen sitä lämmitetään sytkärillä ja silloin putki muodostaa tuon kauluksen.. tuossa laittamassasi kuvassa on näyttänyt jääneen sulatus hieman vaiheeseen, ikään kuin irti conesta, eli vielä vähän sytkärillä lämmittelet putkea.(en tiiä että tajusinko itekkään mitä selitin) Perho on oikein mukavan näköinen ja siipi on sopivan tuuhea, muutenkin hyvän näköistä sidontaa. Tuota pidenpää kettua löytyy esim. Eumerilta 3XL ja aina kannattaa hieman hypistellä ja katsella sellainen pala, missä pitkää karvaa on mahdollisimman paljon.


KommenttiHelsinki FlyFisher - 05.02.2009

Joo kiitti tupla infosta.Kyllä mä tajusin mitä sä selitit ;).Pitää ens kerralla ku kettua meen hankkimaan ni ostaa vähän pitempää ku noista tämän hetkisistä ketuista ei juurikaan pitkiä siipiä saa:(.

btw tupla oot tehny aika siistejä putkia.Jos aikaa löytyy niin lisääppä tänne taas pari;)


Kommenttitupla_ - 06.02.2009

Kiitos, on tuossa pöydällä ainakin yksi Thunder & Lighting mikä odottelee kuvausta, täytynee laittaa se tässä lähipäivinä esille:)


KommenttisitoJa95 - 15.02.2009

Se voi hyvinkin olla se mitä ehdotit mutta kun en muistanut perhon oikeaa nimeä niin laitoin vaan sen mikä siinä nyt on.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?