Goddard Caddis

Valmis perho

KommenttiWallu - 02.02.2009

Nytten jälkeenpäin kun katson perhoa niin omasta mielestä onnistu iha OK mutta perhon ´´mahapuoli´´ ei jäänny ihan tasapaksuksi en tiiä haittaako kalan tuloa.
Sitten ruumis jäi liian ´´harvaksi´´ lieneekö siinä että käytin peuran siasta vappittia joku kokeneempi vastakoon tähän kysymykseen.

Kommentit

Kommenttihossanjoki - 10.02.2009

Kokonaisuudessaan hyvä perho! Olet leikannut peuran hyvin koukun alapuolelta, jotta kalan tartutus olisi mahdollisimman hyvä..
Minusta ei muuta kuin siimanapäähän vaan!;)


Kommenttipälli - 11.02.2009

Mahapuolesta tuskin on haittaa, kun ei luulisi kellumiseen vaikuttavan. siluetti altapäin varmasti huippuluokkaa ;)


Kommenttihossanjoki - 11.02.2009

Tarkoitinkin että se on HYVÄ asia että sen leikkaa lyhyeksi sieltä..;)


KommenttiWallu - 11.02.2009

Kiitos kommentteista.
tossa on vielä kuva.
ruumiin oon tehny peuran karvasta ja kyllä siin on eroa jos vertaa tohon lisäämääni perhoon


Kommenttityhjänpyytäjä - 13.02.2009

Tuohon mahapuolionkelmaan on helppo ratkaisu, vetäiset sen vaan tasaiseksi partakoneenterällä, helpoa kuin heinänteko


KommenttiWallu - 13.02.2009

Kiitos vinkistä pitää kokeilla


Kommenttitampio2000 - 04.11.2009

Tuntosarvet puuttuu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?