Harrin Surma (muunnos)

Jokos pää on alkanut onnistumaan paremmin?

KommenttiPikku-Myy - 03.02.2009

Hannu Kostilaisen "Harrin Surmasta" muunneltu versio. Reseptiä senkin takia jouduin muuntelemaan, että materiaalipula pääsi iskemään. Alkuperäinen Harrin Surma on päivänkorennon uppoperhojäljitelmä, joka kelpaa myös taimenelle. Itse ajattelin tätä syöttää lapin harrille ja taimenelle. Ekasta kuvasta ainakin itse huomaan että tuota silkkiä on jäänyt pikkusen repsottamaan tuonne peräpäähän. Alkuperäisessä perhossahan on siipi ruskeasta kanasta.

Kommentit

Kommenttihossanjoki - 10.02.2009

Oikein mallikas perho;) Ei sidonnallisesti minusta mitää erityistä korjattavaa..Itse ehkä ihan hieman olisin häkilää taaksepäin taivuttanut, mutta se on oma asiani;) Pää on onnistunut minusta oikein hyvin:D
Veteen vaan ja kireitä!


KommenttiPikku-Myy - 10.02.2009

No kiitos isolla K:lla. ;) No omastakin mielestä pää onnistunut paremmin, kun jaksaa tarpeeksi monesti lakata sen. Olisihan tuohon voinut jonkun siivenkin laittaa. Mutta en sitten tiedä onko se pakollinen. On muuten ensimmäinen perho rasian puolella.:)


KommenttiJartza - 10.02.2009

Siinä on todellakin harrin surma.! Aikoinaan lähes samanmoisella kalastelin ounasjoella ja hartsoja tuli niin hel.....i . Eräät lappeenrannan aikamiehet seurasivat touhujani kateellisina tyhjät kalapussukat kyljillään roikkuen. Pitihän se ukkeleita opastaa millaisella pelillä kaloja nostellaan ja kas kummaa seuraavana päivänä äijätkin pääsivät kalan makuun moisilla luomuksilla.
Hyvä perho ! ... ja kantsii kokeilla myös mustalla silkkikierteellä....


Kommenttihossanjoki - 10.02.2009

ei ole siipi minusta välttämätön..Voi jopa toimia paremmin näin ilman;)


KommenttiPikku-Myy - 10.02.2009

No kiitos kaikille kommenteista vielä! Antaa tulla lisää kommenttii vaan!


KommenttiIke - 10.02.2009

Meduusan surma on pistänyt nyt kyllä ottavaa settiä tiskiin. Komea kuin mikä. Jotta nyt peruspessimisti-kommentti saadaan kehiin niin mikä on tuo "lenkki" tuolla pyrstön ja kierteen liittymä kohdassa? Ihan kuin monofiilia olis pätkä...


KommenttiPikku-Myy - 11.02.2009

Lues Ike toi vapaa kuvaus uudestaan, niin ehkä se selviää;). Mutta voin sen tässä sulle sanoa. Se on silkkiä, joka ei oikein meinannut totella.
Ja saa tätä vielä kommentoida!:)


KommenttiIke - 11.02.2009

Aapinen luettu uudelleen läpi. Sori! Jäi siis huomaamatta!


KommenttiV_K - 06.11.2009

Pitää kokeilla ittekki tollaista "Harrin surmaa" ensvuoden lapin reissuille. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?