Kalkkisen Tumma 1/0

KommenttiPentagramm - 11.02.2009

Kalkkisten Tumma on yksi lempiperhoistani Ison Sorsan ohella.

Tämä Klassikko on sidottu Kettusen Pasin Lohiperhojen sidontakurssilla, tammi-helmikuun vaihde viikonloppuna. Kommenttia perhosta, taimenelle ajattelin esikesänä tarjota Kotivesilläni, joten pitäähän perholla siinätapauksessa hahmoa olla! ;)

Taitaa olla ensimmäinen Guttisilmällinen perho, nääs.

Kommentit

Kommenttimörkö - 20.02.2009

Eihän noita gutteja kalastuksessa tarvitse. Tosin niitä on hyvä harjoitella , kehittää kummasti sidontaa.
Pyrstö, runko ja häkilät juuri sopivat. Harmillista että nykyään sidontamateriaalien laatu on niin heikko. Nyt siivessä on hieno profiili mutta kalkkunan laatu vähän herjaa hienoa perhoa.

Uitahan tätä ison-lentuan niskalla silloin kun ilta on pimenemässä, taivas vielä kajastaa valoa vähän veden pintaan, mutta muuten pimeää.:)


KommenttiPentagramm - 20.02.2009

Kiitos!

Tosiaan Gutti oli vain pelkkää harjoitusta, silloin siihen oli oiva mahdollisuus tutustua. Niin materiaalit tosiaan nykyisin melko heikkolaatuisia, mistään tahdo kunnollista löytää ***kele.

Onkos mörkö vieraillut Lentualla kun paikan tietää, vai minun puheistaniko sen muistit. Henk.koht. oma lempi paikka kalastaa se Lentuankoski! :)


Kommenttimörkö - 20.02.2009

Tulihan sitä viime kesänä kuhmon kosket kalasteltua läpi. Hienoa paikkaa. Ei täällä meilläpäin niin hirveästi kunnon taimen koskia ole. Kuhmoon niin pirusti siunaantunut noita jokia. Todella hyvät mahdollisuudet kalastaa siellä.
Ja joku yö kalastettiin ne lentuankin kosket.
Taidettin me jottain saadakin.


KommenttiPentagramm - 20.02.2009

Juu täällä taitaa olla Suomen eniten koskia jos paikkakunnittain luetaan kosket kappalemäärässä, enemmän tai vähemmän tunnettuja. Tuliko muilla koskilla käytyä?

Muistatko ajankohtaa milloin kalastelit Lentualla?;) Sillä kyselen, josko olisi tavattu mahdollisesti! :)


KommenttiJ.Juntunen - 21.02.2009

Ciao!

Menee kyllä pikkusen ohi perhon arvotelun mutta näin kuhmolaisena kiinnostaa kyllä Santun tapaan tiedustella että milläköhän koskilla oot mahdollisesti Lentuan lisäksi vieraillut? :D
Jotain perhostakin: kyllä tuohon lentuan iso aboriginaali-rasvajööti nappaa!! :D


Kommenttimörkö - 21.02.2009

No mitäs myö käytiinkään. Lentuaa, Pajakkaa no joo perhana muista ennää viimekesäsiikää. No usseemmalla koskella kumminnii.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?