Thunder & Putki

Kommenttitupla_ - 12.02.2009

Tuollaista versiota ajattelin tenolla kokeilla ensi kesänä.

Kommentit

KommenttiHelsinki FlyFisher - 24.02.2009

No tulihan se tuplan putki vihdoin;).KOmee se on!Ehkä siipee lisää matskuu.En tiedä mitä muut ajattele tuosta siiven matsku määrästä.


Kommenttitupla_ - 24.02.2009

Joo hetkihän siinä meni että sain laitettua.. Siiven jätin ihan tarkotuksella vähän hoikemmaksi, vähän oli sunray shadow mielessä hoikempi ja pitkä.. On nimittäin pikkulinnut laulellu että tenolla ei sais hirveen tuuhea siipi olla...


Kommenttitupla_ - 24.02.2009

Tuossa on vähän tuuheammalla siivellä varustettu isompi versio..


Kommenttisamooja - 24.02.2009

Eiköhän putkiperhoilla haeta vähän samaa silhuettia kun vaapuissa, oletteko kuullut Tenolla uitettavan hoikkaa vaappua? En oikein usko kovin hoikkaan kettusiipeen, menettää virrassa aika paljon kokoaan. Eli sido siipi vähän tuuheammaksi kun haluat sen näyttävän vedessä suurinpiirtein samalta kun kuivana. (Olipas hankalasti sanottu :D).

Alempi näyttää aikas hyvältä, mutta mitä tuo vihreä conari perhossa tekee? Olisin laittanut mustan tai kultaisen.


Kommenttitupla_ - 24.02.2009

Enköhän jotenkin ymmärtäny tota:D Vihreä conari on jotenki jääny päälle(sattu oleen siinä lähimpänä) kultaset oon hukannu jonnekki ja mustat loppu jonku aikaa sitte eikä oo tullu ostettua.. Vähän hankala on sanoa mitään mikä tenolla toimii, kun ei ole ikinä tullut käytyä.. Ens kesänä eka reissu ja vinkit kelepais iha mielellään!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?