Wingman (muunnos)

Kommenttijuhahujanen - 19.02.2009

Piispan Wingmanista tehty muunnos. Itselläni toiminut etenkin kirkkaissa vesissä kuten Kermalla ja Huopanalla. Pohjois-Savon humuksen värjäämissä vesissä jäänyt oliivin ahvenen varjoon

Kommentit

KommenttiIke - 23.02.2009

Kylläpä tuolla kelpaa Huopana tyhjentää kesäkuussa :)


KommenttiPerh0stelija - 24.02.2009

On kyllä komean näkönen peli! Toimii varmasti taimenelle sekä myös hauelle myös järvellä.


Kommenttijuhahujanen - 24.02.2009 (Muokattu 24.2, 12:23)

Tämä on muuten viime vuotisiin verrattuna tehty huomattavasti lyhyempään koukkuun, eli koukkuna on 2xpitkä nymfi koukku, eikä 4xstreameri.
Huomasin, että frizz-fibre kiertyy herkästi koukun ympärille ja selvittelyä sai tehdä usein. Nyt lyhyempi toivottavasti tätä vaivaa vähentää. Saapa nähdä tuleeko enemmän pelkkiä pyrstötärppejä.
Itseä mietitytti tuliko hieman liian tuhti tuosta siivestä.


Kommenttivekku - 24.02.2009

Moro Hajunen!!! Mielestäni vähempi noin pikkaseen koukkuun tavaraa tai lyijyy runkoon tai perukkeeseen, voi olla että kelluu hyvin?


Kommenttijuhahujanen - 24.02.2009

Kelluvuus ei tuon frizzin kanssa ole ongelma. Tuonne ei jää ilmaa sillalailla, että kelluttaisi. Kettu olisi sitten asia erikseen. Ja tuo epoxipää tuo aivan riittävästi painoa, että perho uppoaa sillälailla herkullisen rauhallisesti. On muuten ehkä yksi elävimmistä perhoista, mitä olen sitonut.
Lähinnä ajattelin tuota tuhtiutta sillä, että onko profiili vedessä oikeanlainen.


KommenttiMökkiläinen - 24.02.2009

Vartalo on täyteläinen kuin sitojalla konsanaan.


Kommenttityhjänpyytäjä - 24.02.2009

Mulla sama ongelma Wingmanissä tuon siiven tuuheuden kanssa. Kääntötyylillä tuppaa pakosti tulemaan liikaa tavaraa, joka ei ole välttämättä hyvä elävyyden kannalta. Oiskos jollakin hyviä vihjeitä tähän probleemaan. Aika jännä, että tuo chatreuse väri ei ole pelittänyt Nurmijoen suovedessä.


Kommenttijuhahujanen - 25.02.2009

Itse asiassa en ole siipeä kääntötyylillä tehnyt, vaan ihan eri nipuista. Tämän Wingmanin kanssa vain on ainakin itsellä sellainen olo, että jos tekee liian harvan, niin tuo Frizz menee aika kasaan vedessä, joten pyrkii saamaan tarpeeksi tavaraa siipeen. Sitten osa perhoista mietityttää sen kautta, että onko jo liikaa tavaraa.

PS: Ei ole loppujen lopuksi saanut paljoa peliaikaa Nurmijoella. Tuo oliivi on toiminut niin hyvin, että tätä on kokeiltu vain muutama lyhyt veto ja kun ei ole kalaa antanut, niin luotto on jäänyt aika vähälle. Pitää jossain vaiheessa antaa lisää luottoa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?