Kuulabubat

KommenttiMik@z - 07.03.2009

Nyt kun on jo muutaman pupan sitonut, niin muotokin alkaa löytyä aika hyvin. Tässä nyt muutama kokeilu ja ihan kivan näköisiä tuli. Sanokaa vaan jos jollakin on samanlaisia jo täällä, kun olen ottanu vaikutteita omasta päästä ja perhoista joihin olen täällä törmännyt.

Kommentit

Kommentti][_äski - 13.03.2009

Kyllä on sen verran maukkaan näköisiä että itelläni valmistuu seuraavaksi noita penkistä! Hyvin on sidottu ja noita jalkojakin on tarpeeksi :) Itse olen sitonyt vähän vastaavia ja viimekesänä kelpasi harreille vähän liiankin hyvin!


KommenttiMik@z - 13.03.2009

Kiitoksia, positiivista palautetta on aina mukava kuulla :) Jos en näillä muuta saa, niin ainakin ahvenia! Pitäisi varmaan ostaa sellainen polttovehje, että saisi tuosta kuulan edestä poltettua nuo ylimääräiset karvat. Tosin ei noihin normaalisti kiinnitä edes huomiota, mutta supermakro ottaa niin tarkan kuvan, että pienimmätkin karvat näkyy. :D


Kommenttitupla_ - 13.03.2009

On kyllä oikein tyylikkäitä pupasia, viime kesänä juurikin tuo musta/oranssi pelitti harjukselle ja kirjolle erittäin hyvin. Ainoa mikä tuosta puuttuu on oliivi kultasella kuulalla;)


KommenttiMik@z - 13.03.2009

Rasiassa on jo oliiveja pupia, mutta ilman kuulaa. Vois kyllä muutaman pyöräyttää kultaisella kuulalla.


Kommenttiyhrentähren - 17.03.2009

Miten tuonne kuulan eteen on nuita karvoja ylipäätään joutunu???. On kyllä hyvän näkösiä ja maukkaat värit. Pakollisia perhoja kesällä.


KommenttiMik@z - 17.03.2009

No kun minä hölmö laitan aina kärkeen vähä jotai duppingia ja sit junttaan kuulan siihen päälle, että se pysyis. Moni vissiin lukitsee lyijylangalla, niin kait sitä ois itsekin totuteltava siihen tapaan :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?