Pikku aborre

KommenttiMik@z - 13.03.2009

Söpö pikku ahven. Pikaliima poltti vähän antronia päästä, mutta sehän ei menoa haittaa. (Perhoon otettu vaikutteita juhahujasen ahvenista)

Kommentit

KommenttiFISUMIES - 21.03.2009 (Muokattu 21.3, 12:46)

Oikein mallikas affen. Mä kyl laittasin jotai punasta pyrstöks esim. kettua, oravaa tai vasikkaa:)Sipeeki vois laittaa vaik oliivii tai mustaa marabouta ni eläis paremmin(mielestäni oliivi on parempi)muute mun mielestä tosi hieno ahven jäljennös:):)


KommenttiMik@z - 21.03.2009

Joo mulla on näitä nyt rasiassa puolisen kymmentä, ja muissa on punanen täpsi perässä (tästä se unohtui), jostain pehmeästä karvasta mitä en sen paremmin tunnista. Mahan väriä olen myös muihin vaihtanut mm. keltaiseksi ja vaaleaksi.


KommenttiFISUMIES - 21.03.2009

Hyvä Mik@z on järkevää sitoa eri väreihi jos kala ei kelpuuta (vaik varmasti syö ton namupalan hetkessä):):).


Kommenttisuizamies - 21.03.2009

En ymmärrä miksi eka tehdään zonker ja sitten se piilotetaan antronilla?Zonkerit kyllä kokemuksen mukaan pyytää ilman piilotteluakin...


Kommenttijuhahujanen - 21.03.2009

Vai että piilottaa :D
Kyllä se sieltä proufiilia antaa. Hennoo jäädä pää pieneksi ilman antronia. jos isoa hahmoa haluaa, niin näinhän se on tehtävä.
Ei perhossa kaken taivitse olla näkyvillä, että se olisi tarpeellinen.
Kyllähän tämä molemmat tarvitsee. Ilman antronia pää jää ilman kalamaista profiilia ja ilman Zonkkeria perho on luihu ja etenkin tuo peräpää jää vajaaksi.


KommenttiMik@z - 21.03.2009

Hujanenhan tuossa aika hyvin kuittasi tuon antronin merkityksen :) Ja tosiaan tämä ei ole pelkkä zonkeri vaan ahvenstreameri, eli tää tarvitsee molemmat elementit toimiakseen sellaisena kun minä haluan.


KommenttiFISUMIES - 22.03.2009 (Muokattu 22.3, 13:27)

Olen tasmälleen samaa mieltä ton hujasen kanssa et pää olisi iha syvältä ilman tot antronii:)ja runko olisi aivan liian laiha ilman zonkkerii,kaike lisäks se ei ees eläis ollenkaan.No,toistinpahan juhan kommentit:):)


Kommenttisuizamies - 24.03.2009

No,voitte kokeilla itse kumpi elää paremmin:epoksilla kyllästetty antronpää vai zonkersuikale.Itse teen "vaatimattomamman" kokosia päitä siksi että kanisuikale pääsee kunnolla luikertamaan,kyllä siinnä silti "pikkukalamaisuus" säilyy.Makuasia varmaan,kiistelkää keskenänne.


KommenttiMik@z - 24.03.2009

Totta, makuasiahan tämäkin taitaa olla. Itse en käyttäisi kuitenkaan sanaa kyllästetty, sillä olen käyttänyt liimaa vain tarpeellisen määrän silmien kiinnittämiseen. Mitä nyt kävin näitä uittamassa, niin mielestäni uinti oli ihan hyvä ja antron on vedessä läpikuultavaa antaen mukavasti eloa perhoon.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?