Kummeli 2/0 lw

Rekvisiitta kuva.

Kommenttisamooja - 27.03.2009

Matalan profiilin soutuperhoa lohelle.
Joitakin osia muutettu alkuperäisestä mutta eiköhän tämän vielä Kummeliksi tunnista.

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 29.03.2009

Ja Sami vaan jatkaa näitä komeita soutareita. On kyllä komea profiili Kummelissa. Mistä olet hankkinut tuota pakotettua hopeaa? Onko koukku Sprite LW?


Kommenttisamooja - 29.03.2009

Tattista GB. Pakotettu hopea on Karhunjäljestä, Lagartunia. Koukku on Partridgen N sarjalainen.


Kommenttiluonto-eno - 29.03.2009

On nätti,liekö tullut tekijäänsä;)?Ovelasti sait sattumaan eniten kierrettä keskipalkille,alkup.mallissahan se yleensä on vain sen ympärillä.Kummeli oli soutaessani ilta-ja yöperhona usein ja tiedän ukkoja jotka sitä tyrkyttävät lohelle kaikissa olosuhteissa,eli laita kaunotar sekoittamaan kojamon päätä luottavaisin mielin.Alakönkäällä sai eräs kaveri hyvin kalaa Kummelilla.Muut heitettiin kauan tyhjää pikkuperhoilla kun hän laittoi ison klassisen Kummelin ja saimme sitten seurata hänen väsyttelyjään useamman lohen ajan.Pian pääset testaamaan joten kireitä vaan!


Kommenttisamooja - 29.03.2009

"liekö tullut tekijäänsä"

Sittenhän se näyttäis Sarvijaakolta :D

Kyllä tätä pitää veneen perässä testata kunhan tulee sopivat olosuhteet perholle. Sitten näkee mitä lohi/taimen tästä tykkää.

Ei olis perhana enää kauaa kun pääsee taas lohivirroille treenaamaan tätä mahtavaa touhua.

Tuota perhoa tuli vähän apinoitua, http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=11011, että Olaville vaan kiitoksia.


Kommenttiolof - 29.03.2009

No jaa, kyllähän tää on siistimmen tehty kun toi mun perho. Ja enemmän Kummelimainen kuin toi mun. Minun sitoma perho on enemmän Kummelin muunnos. Oliko se Sielunmessun muunnos.. Tiilenpunaista siinä rungossa.

Hyvän näköinen perho ja varmasti kalastavakin.


KommenttiZiMMU - 31.03.2009

Kuinka suuri ja mikä ero on soutu- ja heittoperhoissa?


Kommenttiluonto-eno - 31.03.2009

Heittoperhon siipi sidotaan usein lyhyemmäksi ja joskus tuuheammaksi kuin soutuun suunniteltu.Käytössä niillä ei liene juuri merkitystä,kummallakin mallilla saa kalaa heitellen ja soutaen,vaikka jonkin verran uskon itsekin,että on malleja jotka pelaavat kalastavammin vaikkapa soutaen.Eniten nuo termit johtunevat siitä,että tiettyjä malleja on totuttu käyttämään soutaen/heittäen.Mikään ei estä käyttämästä mitään perhoa kalastajan haluamalla tavalla,sittenpähän nimeää vaikka heittoperhoksi jos siten saa paremmin kalaa;).Tämän suuntainen näkemys minulla,mikä lie toisten tulkinta?


Kommenttisamooja - 31.03.2009

Soudettaessa siipi saisi olla pitempi ja hentoisempi jotta se eläisi hidas virtaisissa paikoissa paremmin jossa soutua yleensä harrastetaan, (suvannot). Tuntuisi että ohut siipi myös leikkaa virtaa paremmin kuin tuuhea, perho pysyy pinnan alla kovassakin virtauksessa.

Taas jos pitkän siiven sitoo heittoperhoon on vaarana sen pyörähtäminen koukun mutkalle kesken laskun.

Tuossapa jotain mietteitä asiasta.


KommenttiJuho_K - 01.04.2009

Pirun tyylikäs, pakko myöntää. Suomalaiselle klassikolle tehty kunniaa tässä sidoksessa! Kyllä aiheuttais kutinaa vattanpohjaan mulla ainakin heti kun sitois siiman päähän, esimerkiksi Tenolla... Tykkään!!


Kommenttisamooja - 01.04.2009

Juho_K: Mukava kuulla että miellyttää. Tenosta en vielä tiedä mutta kyllä tämä ainakin Torniojokeen pääsee ensi kaudella uimasille.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?