Pussisumari

KommenttiMik@z - 31.03.2009

Pussi -ja jatkoperätekniikkaa hyödyntäen syntynyt sumari. Laitoinpa peräänkin tuollaiset sojokit, jotta olisi vähän enemmän jotain häiriöö pintakalvossa.

Kommentit

KommenttiJ.Juntunen - 14.04.2009

Uskoisi tuohon kalan nappaavan. :D mikä on paras aika vuorokaudesta sumarikalastukseen? oma käsitys on että aamulla ja iltapäivien tyyninä hetkinä on korennon lento parasta, mutta jos aamua ajattelee, niin onko paras ottiaika esim. heti auringon noustua?


KommenttiMik@z - 14.04.2009

Aika vaikee kysymys, kun vasta tänä keväänä harrastuksen aloitin :) Uskoisin että paras aika on suunnilleen puolilta päivin ehkä sinne kolmeenkin asti? Korjatkaa joku jos olen ihan kauheen väärässä! Aamulla kuitenkin saattaa vielä olla sitä pakkasta vähän ja muuta, niin eivät mielellään kuoriudu. Tämän kevään reissuilla ollut kiihkeintä kuoriutuminen just puolen päivän jälkeen. Harmi vaan kun kaloja ei ole kuoriutuminen kiinnostanut...


Kommenttipyhälahti flyfisher - 14.04.2009

Hieno on! Luulisi kalan nappaavan:) paras aika on silloin kun on tyyntä ja näkyy paljon sumukorentoja.Ja kun on plussan puolella.


KommenttiMik@z - 14.04.2009

Vielä vois lisätä/tarkentaa, että paras aika on kun korentoja on paljon ja kalat pintoo... Tämän kevään toisella reissulla oli korentoja vedessäkin vaikka kuinka, mutta kaloja ne ei kiinnostanu. Turha oli pinturia heittää kun kalat jurras pohjassa :)


Kommenttipyhälahti flyfisher - 15.04.2009

Niin:) Unohtu kirjoituksissa.


Kommenttinimetön - 16.04.2009

No ei sua kyllä näin äkkiseltään alottelijaksi uskois, meinaan sen verran hyvän näköstä jälkee!


KommenttiMik@z - 16.04.2009

No perhonsidontavehkeet tuli ostettua joskus yli viis vuotta sitten, mutta sillon se oli sellaista miettimistä, että kiinnostaako vai ei. Aktiivisesti oon sitonu ehkä vuoden ja siitäkin ajasta 9 kuukautta PELKÄSTÄÄN tuollaisia zonkereita (spinflugaan) mikä minulla on kehitysperhoissa. Kuulostaa tyhmältä, mutta mitään muita malleja en ole aikaisemmin sitonut :) Eli olen aloittelija (kolmas kuukaus menossa) näissä perhostusperhoissa (pupat,larvat,nymfit,"hienot" streamerit ja muut ötökät). Näitä piti alkaa sitomaan, kun hommasin perhokalastusvälineet tänä keväänä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?